- 2012 04 04, 19:37
Ne tau vienai
Gulčiausi į lovą ir su Froidu, ir su Sylvia Plath, dar su Škėma jau paminėtu.
Daug kam Froidas imponuoja, manau, vis gi istorijos gan didelė dalis, kas juo domisi. Noriu dar kartą perskaityti Kareniną, bet jėgų nėr.
O netekėčiau nei už gyvo, nei už mirusio.
Širšė rašė:Aš su Kamiu pasimylėčiau, bet su Sartru nei už ką - nemėgstu jo, jis intelektualus, bet ne išmintingas, ir šiaip, visai ne sexy.
Kaip ir nemoku, man labai, labai imponuoja Froidas, kaip tik skaitau jo The Interpretation of Dreams, ir nepaisant to, kad daug idėjų pernelyg vienpusiškos ir taip toliau, juo norisi tikėti, pati kalba, rašymo stilius tiesiog priverčia jį gerbti, laikyti autoritetu. Kaip meilužio jo nenorėčiau, bet norėčiau pajausti, ką reiškia būti Anna, jo dukra, kurią Froidas labai mylėjo ir skatino jos intelektualinę veiklą, kas tuo metu buvo neįprasta, atsižvelgiant į moterų padėtį visuomenėje.
Šiaip dar pasimylėčiau su Škėma. Antanu Garšva irgi. Ar man vienai dažnai būna patrauklūs knygų veikėjai?
Ir su Bethovenu pasimylėčiau. O tekėčiau už Čiurlionio.
Ne tau vienai
Gulčiausi į lovą ir su Froidu, ir su Sylvia Plath, dar su Škėma jau paminėtu.
Daug kam Froidas imponuoja, manau, vis gi istorijos gan didelė dalis, kas juo domisi. Noriu dar kartą perskaityti Kareniną, bet jėgų nėr.
O netekėčiau nei už gyvo, nei už mirusio.