Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
Širšė rašė:Aš su Kamiu pasimylėčiau, bet su Sartru nei už ką - nemėgstu jo, jis intelektualus, bet ne išmintingas, ir šiaip, visai ne sexy.
Kaip ir nemoku, man labai, labai imponuoja Froidas, kaip tik skaitau jo The Interpretation of Dreams, ir nepaisant to, kad daug idėjų pernelyg vienpusiškos ir taip toliau, juo norisi tikėti, pati kalba, rašymo stilius tiesiog priverčia jį gerbti, laikyti autoritetu. Kaip meilužio jo nenorėčiau, bet norėčiau pajausti, ką reiškia būti Anna, jo dukra, kurią Froidas labai mylėjo ir skatino jos intelektualinę veiklą, kas tuo metu buvo neįprasta, atsižvelgiant į moterų padėtį visuomenėje.
Šiaip dar pasimylėčiau su Škėma. Antanu Garšva irgi. Ar man vienai dažnai būna patrauklūs knygų veikėjai? :o
Ir su Bethovenu pasimylėčiau. O tekėčiau už Čiurlionio.

Ne tau vienai :)
Gulčiausi į lovą ir su Froidu, ir su Sylvia Plath, dar su Škėma jau paminėtu.
Daug kam Froidas imponuoja, manau, vis gi istorijos gan didelė dalis, kas juo domisi. Noriu dar kartą perskaityti Kareniną, bet jėgų nėr.
O netekėčiau nei už gyvo, nei už mirusio.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#252891 Man visai nejuokinga ...
ParašėKatastrofa
maingirdas rašė:Man visai nejuokinga ...

Nu tai bl, o žinok čia ir nėra iš ko juoktis, Maingirdai.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252910 Ar guls su tavim? :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252911 Ne til pasmaugciau, dar ir prikalciau, blt.
ParašėŠiršė
#252930 Kadangi minėti mūsų mėgstami vyrai mirę arba egzistuoja tik knygose, tai nesužinosim, guls su mumis ar ne, tačiau čia purvynėlis, galim kalbėti, ką norim - tam ir yra skirta ši tema, juolab, kad visai smagi diskusija. :dukstam

Katastrofa, kaip tau Anne Sexton? Jei mane trauktų moterys, grynai dėl išvaizdos rinkčiausi ją, o ne Plath.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Spindulelis rašė:Ne til pasmaugciau, dar ir prikalciau, blt.

spinduleli, norejau tau parasyt az, bet patingejau. siaip cia ne apie sia tema, bet vistik purvynelis, tai paklausiu apie tavo regavima i kritika. toks zodis, kaip "savikritiskumas" ar bent kazkokia pagarba bendravimo taisyklem virtualioj erdvej tau girdeta? tokie dalykai, kaip forumo netersimas ir pan? virsune buvo, kai izeidei agni.na as niekam nelendu i s... beto nesu nekonfliktiskas zmogenas, bet asmeni, kuris ikure foruma zmonems sergantiems depresija ir pan, kas yra orginalu lt virtualybej ir savo laiku man ir ne tik man labai padejo, izeidinet? zema. arba kabinetis prie katastrofos ar kitu salia paskutiniu jos pranesimu, taip pat zema. suprantu, tu vyresne uz mane ir pan. bet ismok gerbt zmones uz idejas, kuriomis pati naudojiesi. ir jei nepatinka kazkoks pasisakymas kazkokio zmogaus nepatinka tai ir rasyk toje temoje, o ne tersk visose. suprask, nieko neturiu pries tave, kaip pries zmogu tiesiog tai internetinis forumas o nete vaziuoji, jei nori, ant pasisakymu, o ne asmenu. mangirdui tas pats galioja. o tarkim statuso "ispetas" ir as nusipelniau, ir ne karta manau, bet blin, niekad nelindau i asmeniskumus. juk tai nera gyvenimas, o tik virtuali erdve. atsiprasau uz nerislia kalba, bet atkriaipiau demesiu i poros zmoniu pasisakymus ir truputi supykde. jei norit galit mane dabar sumaisyt su zemem ar isvadinti durnium, man neskaudes. purvynelis cia vistik. einu valgyt grikiu koses, man- skanaus, o jum- taika ;-)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252949 Jau ko, o Agnes as neizeidinejau! Katastrofa mane apsiko pirma.

A, gal del durniu laivas? TAI MUSU VISA VALSTYBE - DURNIU LAIVAS.
Cia visai Agne ne prie ko .

DURNIU LAIVAS - dlia sviazki slov.
As pavargau.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#252953 Atejau depresijos pasigydyti...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252957 Sekmes sveikstant.
ParašėKatastrofa
benderis rašė:
Spindulelis rašė:Ne til pasmaugciau, dar ir prikalciau, blt.

spinduleli, norejau tau parasyt az, bet patingejau. siaip cia ne apie sia tema, bet vistik purvynelis, tai paklausiu apie tavo regavima i kritika. toks zodis, kaip "savikritiskumas" ar bent kazkokia pagarba bendravimo taisyklem virtualioj erdvej tau girdeta? tokie dalykai, kaip forumo netersimas ir pan? virsune buvo, kai izeidei agni.na as niekam nelendu i s... beto nesu nekonfliktiskas zmogenas, bet asmeni, kuris ikure foruma zmonems sergantiems depresija ir pan, kas yra orginalu lt virtualybej ir savo laiku man ir ne tik man labai padejo, izeidinet? zema. arba kabinetis prie katastrofos ar kitu salia paskutiniu jos pranesimu, taip pat zema. suprantu, tu vyresne uz mane ir pan. bet ismok gerbt zmones uz idejas, kuriomis pati naudojiesi. ir jei nepatinka kazkoks pasisakymas kazkokio zmogaus nepatinka tai ir rasyk toje temoje, o ne tersk visose. suprask, nieko neturiu pries tave, kaip pries zmogu tiesiog tai internetinis forumas o nete vaziuoji, jei nori, ant pasisakymu, o ne asmenu. mangirdui tas pats galioja. o tarkim statuso "ispetas" ir as nusipelniau, ir ne karta manau, bet blin, niekad nelindau i asmeniskumus. juk tai nera gyvenimas, o tik virtuali erdve. atsiprasau uz nerislia kalba, bet atkriaipiau demesiu i poros zmoniu pasisakymus ir truputi supykde. jei norit galit mane dabar sumaisyt su zemem ar isvadinti durnium, man neskaudes. purvynelis cia vistik. einu valgyt grikiu koses, man- skanaus, o jum- taika ;-)

Ačiū, drauge mano, esu per daug pavargusi, kad prirašyčiau tiek, kiek tu, pats žinai.. Daug minčių yra, bet pasiliksiu jas sau. Skanaus :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252997 Niekas jusu su zemem nemaisys , galit but ramus.

Ir siaip, gerokai atsibodo visos sitos razborkes.
Norisi ramybes, kurios visiems forumieciams nuo sirdies linkiu.
ParašėKatastrofa
Spindulelis rašė:Niekas jusu su zemem nemaisys , galit but ramus.

Ir siaip, gerokai atsibodo visos sitos razborkes.
Norisi ramybes, kurios visiems forumieciams nuo sirdies linkiu.

Tai pradėk ją kurti, nes iki šiol tik griovei.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#253008 bet as galvoju jei zmones dar kalba jie vistiek nori rasti bendra kalba...nes jei nebenoretu net vienas i kito puse nebeziuretu.....tai va ir manau kad kontaktas dar gali buti surastas..........as galvoju gal jei spindulelis vyresne kaip ir mangirdas...gal jiem nauja kad nete galioja tos pacios taisykles kaip gyvenime.....o cia turim isvis jas grieztas........nes zmones pazeidziami...
ParašėKatastrofa
dangiska rašė:bet as galvoju jei zmones dar kalba jie vistiek nori rasti bendra kalba...nes jei nebenoretu net vienas i kito puse nebeziuretu.....tai va ir manau kad kontaktas dar gali buti surastas..........as galvoju gal jei spindulelis vyresne kaip ir mangirdas...gal jiem nauja kad nete galioja tos pacios taisykles kaip gyvenime.....o cia turim isvis jas grieztas........nes zmones pazeidziami...

dangiška, žmonės pažeidžiami, bet amžiaus skirtumas nesvarbus šiuo atveju. Ne vienas moderatorius šimtą kartų kartojo taisykles, bet jų nebuvo paisoma. O apie Agni įžeidimą patylėsiu... Po velnių, jei čia flodinat, reiškiatės, tai gerbkit ir jos darbą, džiaugitės, kad dar neišbaninti esat. Manau, kad taisyklės TURI galioti visiems TOS PAČIOS.