- 2012 04 13, 14:29
dar noreciau paklausti ar zoloft nesukelia nemigos.papildomai dar geriau ;bromazepama ; 2 kartus/1 ryte ir 1vakare/,bet paskutines 3 naktis miegojau tik po 4 valandas.tai rytais jausdavausi kosmariskai ,vel atsirado itampa ir nerimas.tai siandien gydytoja paskyre eglonilio ir nakciai clonazepamo.zolofta vartoju jau 1 menesi.
Moderatorius: signs
- 2012 04 13, 15:10
o tu ryte ar vakare geri zoloftą? manau tokiu atveju reikėtų tik ryte.
- 2012 04 13, 19:07
Man tai liepe gerti ryte, tai geriu 9 valanda ryto. Si karta prie depresijos dar atsirado ir tachikardija [labai daznas pulsas] kartais uzsoka net iki 120, kai normalus turetu buti nuo 65 iki80. Tai dabar daro visokiausius tyrimus,net des specialu aparaciuka ant sirdies ir ziures, kaip kinta pulsas per para. O man vyras sako, kad tai gali buti nuo depresijos.
Dabar tiesiog esu tokia pasimetusi, kartais apninka toks liudesys ir nerimas, kad norisi su kuo nors pasikalbeti, bet namuose bunu viena [vaikai mokykloj ir darzelyje, o vyras darbe].
Kai man buvo 25 tai pirma karta susirgau depresija ,tai man padejo vienas vidaus ligu gydytojas. Kai as jam papasakojau, kas man darosi tai jis man rekomendavo pagerti zoloft. Tai as ji geriau 3 metus ir po to 10 metu jauciausi labai gerai, bet pries pusmeti praradau labai gera zmogu, mire mano mama. Ir as labai del to sielojausi ir matyt po truputi vel emiau grimzti i depresija. Is pradziu bandziau gerti homeopatinius lasiukus, bet jie nieko nepadejo. Dabar vel vaikstau pas psichoterapeuta ir vel bandau kabintis i gyvenima. Tai labai dekoju ,kad man atrasote ir atsakote i mano klausimus.
Dabar tiesiog esu tokia pasimetusi, kartais apninka toks liudesys ir nerimas, kad norisi su kuo nors pasikalbeti, bet namuose bunu viena [vaikai mokykloj ir darzelyje, o vyras darbe].
Kai man buvo 25 tai pirma karta susirgau depresija ,tai man padejo vienas vidaus ligu gydytojas. Kai as jam papasakojau, kas man darosi tai jis man rekomendavo pagerti zoloft. Tai as ji geriau 3 metus ir po to 10 metu jauciausi labai gerai, bet pries pusmeti praradau labai gera zmogu, mire mano mama. Ir as labai del to sielojausi ir matyt po truputi vel emiau grimzti i depresija. Is pradziu bandziau gerti homeopatinius lasiukus, bet jie nieko nepadejo. Dabar vel vaikstau pas psichoterapeuta ir vel bandau kabintis i gyvenima. Tai labai dekoju ,kad man atrasote ir atsakote i mano klausimus.
- 2012 04 13, 19:41
Rima,
man irgi tachikardija. O tau darė kardiogramą? labai tikėtinas dalykas, kad jums trūksta tam tikrų medžiagų, pvz. kalio, kurio trūkumas ryškiai širdžiai atsiliepia. Jeigu yra galimybė, pasitarkite su gydytoju ir paprašykite, kad suleistu keletą litrų NaCl ir kitų skysčių
man irgi tachikardija. O tau darė kardiogramą? labai tikėtinas dalykas, kad jums trūksta tam tikrų medžiagų, pvz. kalio, kurio trūkumas ryškiai širdžiai atsiliepia. Jeigu yra galimybė, pasitarkite su gydytoju ir paprašykite, kad suleistu keletą litrų NaCl ir kitų skysčių
- 2012 04 13, 19:51
Mano kraujo tyrimai rodo, kad siu visu medziagu pakanka, man tik buvo israse panangino lasalines, bet ir tos nelabai ka padejo. Dabar kardiologe israse metaprololi (betaloka) gerti ir po truputi didins doze. Uztai ir des aparata, kuri reikes nesot visa para ir nustatys tikslia vaistu doze.
- 2012 06 04, 21:48
tikrai nesukelia nerimo, bent man....tu gal isskirrtinis...siap stabilizuoja nuotaikas sakyciau...
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas