Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė raimis200
Pasiklydusi rašė:pas mane keisti jausmai, nebuna dienos kas kur nors neskaudetu,rankos kojos istisai slapios,prakitavimas siaubingas,sirdis buna atrodo kad stoja,guliu ir jauciu klad tuoj sustos sirdis permusimai kazkokie. nuovargis,silpnumas,ranku koju drebejimas, visa tokia kaip issekusi nusilpusi. Bjaurios slykscios mintys kuriu niekaip negaliu atsikratyti,galva buna net plysta.

Ziauru, mane labiausiai nervina, pykinimai, jegu nebuvimas, rytinis pykinimas, nors nesu nescias :D po pietu lyg praeina, bet jegu vistiek, nebuna, miegociau ir miegociau ir neisimiegociau....
Vartotojo avataras
Parašė Pasiklydusi
raimis200 rašė:
Pasiklydusi rašė:pas mane keisti jausmai, nebuna dienos kas kur nors neskaudetu,rankos kojos istisai slapios,prakitavimas siaubingas,sirdis buna atrodo kad stoja,guliu ir jauciu klad tuoj sustos sirdis permusimai kazkokie. nuovargis,silpnumas,ranku koju drebejimas, visa tokia kaip issekusi nusilpusi. Bjaurios slykscios mintys kuriu niekaip negaliu atsikratyti,galva buna net plysta.

Ziauru, mane labiausiai nervina, pykinimai, jegu nebuvimas, rytinis pykinimas, nors nesu nescias :D po pietu lyg praeina, bet jegu vistiek, nebuna, miegociau ir miegociau ir neisimiegociau....

su miegu man tai pat galiu miegoti realiai visa diena,siandien ir dar nebuvau islipusi is lovos,nezinau del ko tureciau,nematau prasmes... miegociau ir miegociau...
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
Pasiklydusi rašė:
raimis200 rašė:

su miegu man tai pat galiu miegoti realiai visa diena,siandien ir dar nebuvau islipusi is lovos,nezinau del ko tureciau,nematau prasmes... miegociau ir miegociau...

blemba uzjauciu. O kai reikia darbe sedet, safsiem zopa. jegu nulis, sedi bele sedet.... :-(
Vartotojo avataras
Parašė Pasiklydusi
raimis200 rašė:
Pasiklydusi rašė:
raimis200 rašė:

blemba uzjauciu. O kai reikia darbe sedet, safsiem zopa. jegu nulis, sedi bele sedet.... :-(

siuo metu nedirbu,bet jauciu ir negaleciau... nera net motivacijos... esu iklimpusi i gilia duobe...
Vartotojo avataras
Parašė Mints

Pas mane irgi tas pats. Padidejes skrandzio rugstingumas, svaigsta galva, spaudzia ar kazkaip kitaip skauda krutine, kartais atrodo gerkleje sedi kazkoks nenurytas guzas. Dar pastebejau kad kai buna tokie depresiniai (mano atveju - nerimo paroksizmai, ne tikra depresija) atkryciai, atsiranda letinis bronchitas. O dar kas keista ima labai trasketi sanariai, koju ir net... peciu. Skauda raumenis, kartais tarsi skruzdeles perbega per nugara ar galva - toks keistas tirpimo jausmas. Jau pazystu visus tuos pojucius gerai tai ne taip gasdina kaip anksciau. Daugelis pojuciu pa smane nuo vaikystes bet kai pas mane viskas gerai tai jie labai nezymiai pasireiskia arba juos pamirstu ir nekreipiu demesio.

Ir sirdies permusimai pastoviai jauciasi, ypac vakare. Buna kad savaite taip gasdina mane. O realiai tai jie gal buna pastoviai tik jauciasi tada kai organizmas isitempes ir jautresnis. O kadangi zinau kad nuo visu tu pojuciu nemirstama o tai tik issiderinusios nervu sistemos fokusai tai tik pastoviai tvirtinu sau "nuo to nemirsiu, nuo to nemirsiu, viskas ok... greit praeis".

Tai ir tu nenusimink. Svarbu kaip besijaustum - prisiversti nors kazkiek judeti, vaikscioti o jei gali net begioti rytais ar rast budu vaikscioti i baseina. Ziauriai sunku bet labiausiai padeda.

Laikykis, viskas bus gerai =)
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#254207 O ar buna kam is jusu koju(pedu) salimas? As siltai apsikloju,jau kars musa,bet kojos saltos kaip ledas...Salia be abejo nuovargis,galvos plysimas (atrodo-sprogs),raumenu trukciojimai,drebulys,pykinimas...Toks jausmas kaip kokiu veziu sirgciau..
Parašėnemoku
#254209 O tavo spaudimas normalus?
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#254213 Normalus.Anksciau ir depresijos epizodais kojos nesaldavo,taciau dabartineje paumejusios ligos fazeje atsirado sitas pedu salimas(salia ,zinoma,ir likusieji nemalonus fiziniai pojuciai,kuriuos jau minejau).
Vartotojo avataras
Parašė Mints
Zvakide rašė:O ar buna kam is jusu koju(pedu) salimas? As siltai apsikloju,jau kars musa,bet kojos saltos kaip ledas...Salia be abejo nuovargis,galvos plysimas (atrodo-sprogs),raumenu trukciojimai,drebulys,pykinimas...Toks jausmas kaip kokiu veziu sirgciau..

Zvakide, uzjauciu, tikrai. Pazystami jausmai. Man kartais buna kad guli, prakaituoji nakti lovoje o salta kad net drebi ir tai susije su nervais. Bet visa tai reikia paaiskinti gydytojui, galimas atvejis kad tavo spaudimas labai zemas,kaip pa smano zmona - jos kojos visad saltos.

Ramina tik zinojimas kad tie visi pojuciai tik vegetacines sistemos issiderinimo pozymiai o ne kazkokios tai ligos. To tos ligos gal net nesijaustum taip bjauriai, man kartais atrodo.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#254867 pamenu kazkada gal 16m skundziaus neurologei, kad sala galunes, tai ji pasake, kad as turbut alkoholike ir rukale :D sakau ne, bet sala ir iki siol, nezinau kaip su tuo susitvarkyt, turbut tokia natura
Vartotojo avataras
Parašė Mints
dddeganti rašė:pamenu kazkada gal 16m skundziaus neurologei, kad sala galunes, tai ji pasake, kad as turbut alkoholike ir rukale :D sakau ne, bet sala ir iki siol, nezinau kaip su tuo susitvarkyt, turbut tokia natura

gera neurologe, sakes
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#254873 mano labai pulsas didelis, vos ne 100 sieka..
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Gr3ta rašė:mano labai pulsas didelis, vos ne 100 sieka..
Reiskia daznai plaka sirdis,turi buti 60 per minute.Pavargs sirdele nuo plakimo...
Vartotojo avataras
Parašė Mints
maingirdas rašė:
Gr3ta rašė:mano labai pulsas didelis, vos ne 100 sieka..
Reiskia daznai plaka sirdis,turi buti 60 per minute.Pavargs sirdele nuo plakimo...

Negaadink zmogaus, nieko blogo neatsitiks.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#255015 :) simtas nedaug manau dar...pas mane uzkyla iki 150 :) yprastai 120