Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 05 02, 19:14
Neįveikiau, nei vakar, nei užvakar, nei užžžžužžvakar. pelėsiais ir kerpėm jau apaugau...
- 2012 09 20, 17:29
O jums buna taip, kad.. kuomet reikia kazkur iseiti, siaip ne taip, nors ir nenoriai, bet nusiprausi, apsirengi, pasidazai, pasikvepini, pilnai susiruosi, tarsi nuteiki save iseiti i miesta susitikti su zmonemis, ir staiga.. Negali atsistoti, iseiti pro duris. Sedi sau vienas kolidoriuje ant pakylos, ziuri kazkur i toli, ir jauti, kad nebesugebesi. Ko? Gal apsimetineti, o gal is vis netgi zodzio pasakyti. Pradedi bijoti, kad zmones iziures tavyje tamsuma, kad visi tik i tave spoksos ir smerks uz kazka. Taip eina minutes.., pusvalandis.., valanda.., tau raso zinutes, skambina, o tu lyg ir girdi, bet nesureaguoji. Tada is leto nusimauni batus, nueini link lovos, atsiguli, ir staiga suvoki, kad tu vel visus nuvylei. Nezinai kaip pasiaiskinti. Ne tik tiems, kurie taves laukia ten kazkur mieste, bet ir sau. Tik zinai, kad viskas blogai. Mm? Man taip atsitinka dazniau nei neatsitinka. Kartais atrodo gal as istikruju tiesiog tingiu. Tingiu gyventi.
- 2012 12 18, 18:19
linjurga rašė:Žinau, kad reikia daugiau judėt, eit pasivaikščiot, bet labai nemėgstu viena kažkur šliaužiot. Tada jaučiuosi kaip benamis šuo. Su draugu būtų visai kitas reikalas, bet deja, neturiu draugų. Tai ir sėdžiu namie kaip užkeiktagal isejus kanors sutiksi ir tapsi neviena:)
atrodo man bipolinis, gal ir tau?
- 2012 12 18, 22:24
Pastaruoju metu su apatija kovoju gerdama daug žalios arbatos, kas vargu ar gerai, bet kad kitaip aš kaip kelmas, nepajudinama...
- 2013 03 16, 22:49
Šiandien teko pabūvoti meno terapijoj..labai patiko
piešėm "gėlių šeimą" ir aptarinėjom darbus...pripiešiau narkotinių gelyčių-aguonų raudonų...visai patiko...tik kai teko aptarinėt tai ne viskas patiko...nes kalba ėjo kad tas piešinys atspindi mane ir mano šeimą
piešėm "gėlių šeimą" ir aptarinėjom darbus...pripiešiau narkotinių gelyčių-aguonų raudonų...visai patiko...tik kai teko aptarinėt tai ne viskas patiko...nes kalba ėjo kad tas piešinys atspindi mane ir mano šeimą
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas
- 2013 04 13, 16:49
pasiėmiau iš bibliotekos photoshop pradžiamokslio knygutę, atsisiunčiau patį photoshopą ir užsikabinau, juk taip faina, kai kažką darai, ir pavyksta, ir netgi supranti
- 2013 04 17, 07:14
būna, man labai sunku prisiverst išeiti iš namų.
Samanta rašė:O jums buna taip, kad.. kuomet reikia kazkur iseiti, siaip ne taip, nors ir nenoriai, bet nusiprausi, apsirengi, pasidazai, pasikvepini, pilnai susiruosi, tarsi nuteiki save iseiti i miesta susitikti su zmonemis, ir staiga.. Negali atsistoti, iseiti pro duris. Sedi sau vienas kolidoriuje ant pakylos, ziuri kazkur i toli, ir jauti, kad nebesugebesi. Ko? Gal apsimetineti, o gal is vis netgi zodzio pasakyti. Pradedi bijoti, kad zmones iziures tavyje tamsuma, kad visi tik i tave spoksos ir smerks uz kazka. Taip eina minutes.., pusvalandis.., valanda.., tau raso zinutes, skambina, o tu lyg ir girdi, bet nesureaguoji. Tada is leto nusimauni batus, nueini link lovos, atsiguli, ir staiga suvoki, kad tu vel visus nuvylei. Nezinai kaip pasiaiskinti. Ne tik tiems, kurie taves laukia ten kazkur mieste, bet ir sau. Tik zinai, kad viskas blogai. Mm? Man taip atsitinka dazniau nei neatsitinka. Kartais atrodo gal as istikruju tiesiog tingiu. Tingiu gyventi.
būna, man labai sunku prisiverst išeiti iš namų.