Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
#251752 as esu bandes kelis kitus vaistus pries 4 metus kazkur kai buvo problemu , tai pamenu budavo beveik nuo visu salutiniu poveikiu , uzeidavo dviguba depresija negu budavo pries geriant vaista , tai dabar bandau vaistu negerti isvis , bet taip gavosi , kad balandzio 2 guliuosi i azuolyno klinika , bet su daktaru kalbejau kad negersiu vaistu kruva , tik pagrindinius siek tiek jegom apetitui ir nuotaikai pagerinti , nes man nieko rimto nera , ir aplamai nesupratau kodel mane guldo as net neprassiau daktares ;/
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#251885 Jei nebūtų rimtos priežasties, patikėk, neguldytų :)
Parašė TT
#257697 Sveiki, pradėjau ir aš šiandien escitalopramum vartoti (šalia lexotanilio). Neurologo diagnozuotos panikos atakos, o šiaip jau prieš pora metų buvo toks chroniškas nuovargis ir miegas visur ir visada, kad įtariu gal ir depresiją kokią paturėjau/turiu.
O rašau čia su tokia priežastim - psichiatrė paklausė, ar rašyti diagnozę ir vaistai bus kompensuojami, ar nerašyti ir pirksiu visa kaina? Papasakojo, kad gali būti sunkiau įsidarbinti tam tikrose struktūrose ar gauti ginklą, jei kada gyvenime reikėtų. Kai dar tik 30, tai nežinia, kaip dar bus. Norėčiau jūsų patarimo/nuomonės. Kol kas prašiau rašyt vaistų be diagnozės. Nusipirkau ne Cipralexą, o pigesnį generiką. Dozė maža, pradžiai 5 mg, tai gal dėl to jokio pykinimo nebuvo, tik vairuojant labai sunku susikoncentruoti buvo.
Parašėnegative
TT rašė:Sveiki, pradėjau ir aš šiandien escitalopramum vartoti (šalia lexotanilio). Neurologo diagnozuotos panikos atakos, o šiaip jau prieš pora metų buvo toks chroniškas nuovargis ir miegas visur ir visada, kad įtariu gal ir depresiją kokią paturėjau/turiu.
O rašau čia su tokia priežastim - psichiatrė paklausė, ar rašyti diagnozę ir vaistai bus kompensuojami, ar nerašyti ir pirksiu visa kaina? Papasakojo, kad gali būti sunkiau įsidarbinti tam tikrose struktūrose ar gauti ginklą, jei kada gyvenime reikėtų. Kai dar tik 30, tai nežinia, kaip dar bus. Norėčiau jūsų patarimo/nuomonės. Kol kas prašiau rašyt vaistų be diagnozės. Nusipirkau ne Cipralexą, o pigesnį generiką. Dozė maža, pradžiai 5 mg, tai gal dėl to jokio pykinimo nebuvo, tik vairuojant labai sunku susikoncentruoti buvo.

labas, aš irgi noriu ginklo :jap :jap :jap :jap :jap
Parašė TT
negative rašė:labas, aš irgi noriu ginklo :jap :jap :jap :jap :jap

:D neimu ginklo ir nesiruošiu, tik paminėjau, kad su depresija būčiau rizikos grupėje įsidarbinant ar pan. Čia išties gydytojos pavyzdžiai =)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#258209 Nu ar jūs baigsit šaipytis??? Ar baigsit??? :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#258210 Nu kažkokie... nežinau...
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#258218 Šiaip kaip man norėjo klijuot diagnozę pirmoj vietoj kažkodėl irgi pagalvojau paie du dalykus: vairavimą ir ginklo laikymą.. sick :DD...
Parašė TT
#258405 Labas vakaras,
6 dienos su 5 mg praėjo gal normaliai. 2-3 dienom vos pietų ant stalo nepalikau, tokiom bangom pykinimas užeidavo. Po to - nieko. Nuo ryt pradedu 10 mg, tikiuosi, kad bus sklandžiai ir toliau.
Galvoju, ar gali ans taip greit pradėt veikt? Pajutau daugiau energijos. Darbe eina art už du, namuose jau šį tą patvarkau (nors iki tol namai kerpėm buvo apaugę ir galvojau, kad vyras kadais neištvers :bloga ) ir ryte atsikeliu be žadintuvo, kai iki tol dūdų orkestras sunkiai būtų galėjęs prižadint :D
Parašė TT
#258406 Tik dar pastebėjau poreikio lengvam alkoholiui atsiradimą. Iki tol man jis buvęs nebuvęs. Kartais alučio įkaldavau. O dabar gal dėl to, kad negalima, tai mintys apie alų ir sukas :bloga Bandžiau bealkoholinį ragaut - nekas, bet vis išeitis. O gal čia karščiai veikia taip?
Parašė istorija
TT rašė:Labas vakaras,

Galvoju, ar gali ans taip greit pradėt veikt? Pajutau daugiau energijos. Darbe eina art už du, namuose jau šį tą patvarkau (nors iki tol namai kerpėm buvo apaugę ir galvojau, kad vyras kadais neištvers :bloga ) ir ryte atsikeliu be žadintuvo, kai iki tol dūdų orkestras sunkiai būtų galėjęs prižadint :D

Man pirmosiom savaitem irgi didelis energijos pliupsnis jautesi, deja dabar kazkur visa ta energija isgaravo :bloga
Parašė bagyyra
#259120 sveikutes
norejau paklausti o ar kas nors vartojo "citalopram teva 20mg"?Kaip jums jis ar lengvai organizmas priprato?
niekur neradau temos tokios tad labai nesibarkit jei ne cia klausiu
Parašė bagyyra
#259485 merginos o jus AD geriat ryte ar vakare? kaip geriau?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#259509 Rytais gerdavau. Jį man rods skiria rytais gert.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#259513 Skirtingai - vieniems reikia vakare gert, kitiems ryte, cia gydytojas spendzia.
As rytais geriu.