Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėnegative
#257724 po kiek?
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
negative rašė:po kiek?

kaina sutartinė
Parašėnegative
benderis rašė:
negative rašė:po kiek?

kaina sutartinė

PM
ParašėKatastrofa
#257800 Nepyk, enigma, bet kokia tu.... "Sugedusi"...
Iš tikrųjų dėmesio trūkumas, kuriant įvairias , panašaus "enigmiško" stiliaus temas...
Gydykis, guliks į ligoninę ar ką, nes jau matosi/skaitosi, kad reikia..... Pačiai geriau būtų, manau..
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257802 Mane gali vadint ir vardu,...Jo,sakai sugedusi,..gaila,kad sveikos nepažinojai.,tai nelabai žinai kaip galiu elgtis ir būdama laiminga ir mano požiūriu sveika.. :D Labai apmaudu, kad tiek laiko laukei ir išdrįsai tik po daugiau nei pusmečio rėžt šitą vieną žinutę...skaudu, kai žmogui reikia pagalbos,..o jis prisižadėjęs, tesiteikia šitaip tau atsidėkot, mesdamas tau tokį komentarą,....
Parašėnegative
#257803 o aš jau buvau nuliūdusi, kad Katastrofa parašė man.

uch, =)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257804 o tu enigma ? :baubas Tai ką čia žmogų užsipuoliau? :D :D :D
Parašėnegative
#257805 jau VISKAS, čia tau Katastrofė parašė :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257806 Tai beet kad tu negative, ar keitei savo nicka? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257807 pyyp! nesigailiu...užpykus vistiek...laikiau drauge,.. :D bet kažkodėl jau nustojau...Nereikia man tokių žmonių..išvis norėčiau ištrint iš savo pasąmonės ją.. :D :D :D :verysad: per daug įskaudino... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#257808 EniGmO, man visgi atrodo, kad Katastrofa ne tau rase.. =)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257810 :D pom užtat aš jai parašiau.. :D retas paukštis,..būtų norėjęs, nebūtų taip gavęsi... :bloga :bloga :bloga Aš pyyyyktas ir įskaudintas padaras :robot
ParašėKatastrofa
negative rašė:o aš jau buvau nuliūdusi, kad Katastrofa parašė man.

uch, =)

Katastrofa parašė Tau ir jai Tavęs labai gaila. Atsiprašau..
ParašėKatastrofa
EniGmO rašė:Mane gali vadint ir vardu,...Jo,sakai sugedusi,..gaila,kad sveikos nepažinojai.,tai nelabai žinai kaip galiu elgtis ir būdama laiminga ir mano požiūriu sveika.. :D Labai apmaudu, kad tiek laiko laukei ir išdrįsai tik po daugiau nei pusmečio rėžt šitą vieną žinutę...skaudu, kai žmogui reikia pagalbos,..o jis prisižadėjęs, tesiteikia šitaip tau atsidėkot, mesdamas tau tokį komentarą,....

O su tavim mes "atsiskaičiusios".. Prisimink tą naktį, kai "pagražinai" mano kūną ir kaltę suvertei man..
Taip, M., lazda turi du galus..
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#257823 :shame Atsiprašau...jau atsėdėjau ligoninėj...tiesiog mane taip veikia alco...visi turim trūkūmų..