- 2010 06 19, 05:10
DDarijus, kas pažįsta, tas pastebi. Kas ne, tai tiesiog galvoja, jog aš šiaip riboto proto ir menkų kalbėjimo įgūdžių žmogus.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
.....Labai nemaža tų...kurie įsimyli kol serga...prisiriša kaip bejigis padaras, ir negali paleist...tvirtas mazgas užmegstas...jis spaudžia tavo ir jo kaklą...lieka laukti..laukti ir stebėti..kuo viskas pasibaigs..nes tiesa..supratimas neateis..pasaulis nesikeis..ir jūs nebūsit išskirtiniai,..nebeliksit išgyvent tokioje padėtį,....stebėk save žmogau...stebėk ką renkiesi,.ką sutinki,.kaip elgiesi,.kuo gali tapti...tai utopija..kurią privalai suvokti ir įgyvendinti, iki tol, kol dar nepakliuvai į spastus..pakliuvai- dabar laikykis....
. Turiu labai man svarbu klausima ir tikiuosi, kad paneles kurios serga depresija man atsakys
". Na keista pasirode ir net sukele man sypsena. Atsakiau "tai juk ir busi". Po to su ja negalejau susisiekti beveik dvi dienas (kas mane vare is proto). Ir tuomet ji parase "Atsiprasau, bet mes nebebusim kartu". Man sokas. Kazko labiau netiketo negalejo buti. Pasiteisino, kad pablogejo sveikata ir gulasi i ligonine. Kai susitikom pasisneketi, klausinejau apie musu ateiti. Ji katgegoriskai atsake, kad nieko tarp musu nebebus ir kad gyvenciau toliau. PAsaulis apsiverte aukstyn kojom vos per 1 diena. As jai sakiau, kad noriu padeti jai kovoti su liga ir buti salia, bet ji velgi kategoriskai to atsisake. Paskui dar man pasake, kad bande sugrizti pas buvusi (beto jis turejo pazystamu daktaru, kurie jai galejo padeti). Tai mane galutinai sugniuzde ir nerealiai iskaudino. Bet kai mes kalbejom, tai negalejau jos atpazinti - buvo neapsakomai pasikeitus. Esu isitikines, kad jos lupomis kalba liga, o ne ji pati. Ji nenori, kad lankyciau ja ligoninei. Nuo viso to dar nepraejo savaite.
. Primenu, kad ji tikrai mane mylejo ir daznai sakydavo kad as idealus ir jai net pergeras. Tad toks pasaulio apsivertimas aukstyn kojomis buvo kazkas daug daugiau nei netiketa. Netgi labai rimtai planavo musu tolima ateiti kartu. O dabar tapau jai svetimu ir nereikalingi zmogumi.....