Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#252173 nea blogoj busenoj dar dabar, as nebaigiau gydymo, del artimojo mirties turejau issirasyti.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Virtual rašė:as isejau ne siandien, pries menesi.

klinika gera, niekuo neprimena psichuskes, labiau viesbuti, seseles malonios, uzsiemimu daug, aisku niekur neiseisi,isvis, mobiliakus atima ir duoda nustatytom valandom. del gydytoju, mane gyde Stasiunas, geras dede demesingas. kas shudina, tai maistas.
Netikiu,kad jus gulejot.Nesitiki,nes as neisivizduoju sios ligonines.Tik zinau viena,ten gydosi protingi zmones .As kai pirma karta ejau pas psichiatra ,man irgi buvo geda,bet pastebejau ten gydosi normalus zmones. :da
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252185 nelabai supratau maingirdo komentaro..?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dddeganti rašė:nelabai supratau maingirdo komentaro..?
Atleiskit ,as kol pats nesirgau depresija ,tai galvodavau ,kad siomis ligomis serga kitokie zmones .Na ,kaip cia parasius graziau ,kad neizeisti,tokie psichiniai ligoniai.Dabar pakeiciau nuomone.
Parašė All_Of_It
#252224 as tai isvis nesupratau ka jis cia parase taip pat ;D
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252240 Ir ko jau cia nesupratot? Viskas aisku. Zmogus pakeite nuomone.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
All_Of_It rašė:as tai isvis nesupratau ka jis cia parase taip pat ;D
As paaiskinsiu gatves kalba,jei jus nesuprantat manes.As galvojau ,kad tose ligoninese gydosi durni zmones.Paaiskinau l.negraziai,jeigu jums neaisku ,ka as minty turejau.
Parašė All_Of_It
#252291 parasysiu gryzes kaip ir kas buvo ;)
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252294 lauksim :) sekmes tau ten :super
Parašė All_Of_It
#256343 ka galiu pasakyti , labai geri klinika , geri gydytojai :) ir vaistu neseria kaip cia kazkas raso ir vaistu neduoda ten kazkiek ziauriai , pats derini viska , aplinka grazi, maistas normalus ir tiek :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#256358 Ka jau grizai ir pasveikai.Sveikinu !
Parašė All_Of_It
#256372 jo pagerejo seip sveikata :) dabar gydausi namie , siek tiek vaistus pakeite tai dar gydymo procesas vyksta :)
Vartotojo avataras
Parašė Žiežula
#259463 Neseniai grįžau iš Ąžuolyno, buvau 3 savaites. Ir jau po kelių dienų lėkiau atgal aplankyti tų, su kuriais susibendravom. Ir vis dar noriu atgal... Mane būtent bendravimas ir gydė labiausiai.
šiaip ten dar yra ką tobulint, bet iš esmės skųstis negaliu. Tik biškį papykau, kai peilius atėmė :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#259604 as irgi begdavau lankyt ir mane lanke, nuostabu :)))
Parašė All_Of_It
#259748 Mes irgi sededavom pastoviai kartu , taip smagu buvo :)