Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#259873 gal kas gali paaiškinti kokios kainos ten? ar kažkokių kompensacijų yra?
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#259885 jei be siuntimo tai brangu, bet, jei gauni siuntima tada nemokamai
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#259886 ai, tiesa, ir dar turi buti draustas
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#259896 o su siuntimu eilės gal didelės? ten tik 30 lovų.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#259897 kaip kada. as laukiau apie menesi, bet buna gauni ir greiciau. va drauge vakar paskambino ir sake po savaites jau gulsis
Parašėnegative
#259898 gal kas žinot kaip su vasaros dienos stacionaru ribinių būklių/psichoterapijos? ar didelės eilės pakliūti šiuo metu?
Parašė Baran
#259902 kas esat guleje 2011 nuo 11 menesio 30 dienos iki 2011 metu 12 menesio 27 dienos atsiliepkit??
Parašė Meduza67
#260056 Sveiki,
Džiaugiuosi, kad radau šį forumą. Esu 18 mama.Turime brendimo problemų, sūnus yra kompleksuotas, neusitrvarko su savo baimėm. Šiuo metu "pradėjo" problemas spęsti gerdamas... Baisu, todėl nebežinom ko griebtis. Noriu sūnui padėti, todėl labai noriu sužinoti Jūsų nuomonę. Ar toje klininkoje gydosi jaunimas? Žinoma gali būti problem jį atvežti, bet tai jau mūsų rūpestis..
Mama
Parašė Meduza67
Meduza67 rašė:Sveiki,
Džiaugiuosi, kad radau šį forumą. Esu 18 mama.Turime brendimo problemų, sūnus yra kompleksuotas, neusitrvarko su savo baimėm. Šiuo metu "pradėjo" problemas spęsti gerdamas... Baisu, todėl nebežinom ko griebtis. Noriu sūnui padėti, todėl labai noriu sužinoti Jūsų nuomonę. Ar toje klininkoje gydosi jaunimas? Žinoma gali būti problem jį atvežti, bet tai jau mūsų rūpestis..
Mama

ps 18-čio mama
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#260080 ten gydosi tik suauge, o t.y. nuo 18os metu. tai priimtu. o pacientu amzius buna ivairus, buna ir jaunu ir senu
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#260088 man atrodo ir moksleiviu buvo...
Parašė Meduza67
#260093 Ačiū, už nuomones. Gal galite rekomenduoti gydytoją? Suprantu, kad subjektyvu, visgi norėtusi išgirsti Jūsų nuomonę.
ps gal forume yra jaunų žmonių, kurie susidūrė su panašiom problemom ir galėtų pakalbinti mano sūnų?
Iš anksto dėkoju.
Mama
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#260097 visi giria Alekna, sako ir grupes pas ji kietos buna. Mane gyde Statsiunas, priekaistu neturiu =)
Parašė Baran
#260119 nepatiko ausra stankunienie labai nepatiko jos rekimas ant pacientu ir neisklausymas!!!
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#260120 man ir labai patiko Aleknos grupes. negyde Stasiunas, bet taip pat girdejau, kad jis fainas. Zurauskiene is pradziu atrode lb miela, bet, kai israsinejo, sake, kad nebegali man daugiau niekuo padet, tai buvau nusivylus