Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė aviete
#242854 Neatsimenu ka sapnavau.
Parašė Saulėgrąžas_lesanti_zylė
#243054 Kad braidžiodama po upelį rankomis sugavau dvi žuveles - sidabrinę ir bronzinę. Sidabrinę netyčia išmečiau ir sudaužiau, į šukes susipjausčiau kojas, o bronzinė tuo metu iš manęs juokėsi.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243278 As ,kai pradejau gerti vaistus nuo nemigos ,pradejau sapnuoti kosmarus.O ryte nelabai atsimenu. :x
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#251878 Šiąnakt sapnavau...kad garsiausi lietuvos psichiatrai... Ir jauniausi, beje... (kiti garsūs būtent tuo, kad jauniausi :) ) visur poliklinikose iškabino savo reklaminius stendus, kur kvietė į savo "Pliažą".
Savas pliažas tai buvo ta vieta jūroje, ežere ar vandenyne, kur smėlio supiltoje saloje jie vedė savo režisuojamą renginį. Kiekvienas skirtingoj vietoj. Kiekvienas - autorinį, vardinį. Kaip muzikantai, teatralai ar kiti šoumenai. Taigi tarkim buvo tokie plakatai... Ponas Kiškis... veda renginį Westside X prieplaukos(įlankos) ZYX saloje(pylime). Fotografija tos geografinės vietos, data ir laikas - kiekviename plakate.
Aš ilgai žiūrėjau, ilgai rinkausi. Kol išsirinkau Kažkuriotai Spanish Harbour vietą ir datą pavasario gale.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#259866 Sapnavau,kad klasiokes/klasiokai (mokykla baigiau pries 11metu.) bande mane,mano dukra ikisti i karstus pilnus vandens.Karstai buvo kazkokiam lovu pilnam kambary,metaliniu lovu...ant ju ir buvo sudeti tie karstai... :bloga
Bet as su kazkokiu peiliu,ilgu kaip kardas svaisciausi,gyniausi nuo ju...ir ipjoviau kiekvienam kas artinosi,neduriau bet svaistydamasi ipjaudavau... :bloga

Tikiuosi sita naktis bus ramesne. :bloga
Reiksmes skaiciau ryte-blogos.......
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#259871 baisus avietes sapnas .
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#259874 Ziauriai ne kaip jauciausi.Visa diena is galvos neisejo. :bloga
Bet sianakt viskas ciki-kolkas net neatsimenu ka sapnavau :)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#260237 Vakar nakti kosmarai kamavo,dantys patys be priezasties krito,traskejo kaip zvyras burnon...su krauju....
O sianakt dar geriau-variau pas Stankunaite aplankyt Kedyte! Pelkese braidem,Kedyte nuoga issirenginejo,rode lytinius organus,visa sapna vaiksciojom tamsoj... :bloga
Is vakaro nieko nei skaiciau,nei kalbejau nei galvojau,bet va matyt islindo is kazkokios pasamones kerteles.... :bloga

Vakarais suvalgau banana,nejaugi per sunkus maistas ir sapnuoju del to kosmarus? :?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#260238 Na- tikrai nemanau, kad nuo banano - jis lengvas maistas:)

Tiesiog per daug informacijos bruka apie tuos Kedzius, ar pati domiesi - tai ir sapnuojasi.

Geros dienos :))) Ir graziu sapnu sia nakti =)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#260239 Aciu . =)
Parašėnegative
#260240 čia gal mes visi sapnuojam, nes tas kažkoks veneros tranzitas buvo, o ir šiaip, pilnatis...

aš tai sapnavau, kad esu ten pat ir mėginu bet kokiu būdu išvažiuoti, bet niekaip nerandu išėjimo, žmogaus, kuris mane parvežtų. viskas labai painu, nebeskiriu įėjimo nuo išėjimo ir t.t. visi atsisako mane parvežti ar nuvežt bent jau iki autostrados. pasiklystu, taip ir lieku amžiams trypčiot tarp vartų įėjimo ir išėjimo.
tai ką čia reiškia toks sapnas? čia gal koks nors kaltės sapnas, nes vieną kartą ruošiausi bėgti ir nepabėgau. :(
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#260244 As sapnuoju kosmarus ,galvoju tokie baisus sapnai nuo vaistu
Vartotojo avataras
Parašė eivila
#262980 Sapnavau,kad buvau su vienuolės rūbais ir kažkas sakė,kad jei būsiu su jais man visos durys atsidarys.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#263062 Man kai pakeite vaistus, sapnuoju.
Draugę sapnavau, keistai taip.
Vartotojo avataras
Parašė eivila
#263094 Sako sapnai ateina iš pasamonės. Nors kartais man atrodo,kad ta pasamonė sugalvoja pajuokaut. Pabundi žmogus ir miršti iš juoko prisiminus. :D Ar jūs nesapnuojat komiškų sapnų?