Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2072 Siūlau dar vieną temą. mums labai sunku būti mamomis, bet pasistenkime kasdien nors po smulkmenėlę padaryti dėl savo vaikų, o jei vaikų neturime, tai del bet kurio kito šalia esančio artimo žmogaus. jūs tik perskaitykite savo rašytus pranešimus, kiek daug visko galim padaryti ir padarom.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2077 mhm, vaiko nevedžiau į daržą, bet už pusantrosd valandos vesiu į keramikos būrelį. pirmąkart. dar aplankiau sesę ligoninėj
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2316 tai nieko neveikiam su savo vaikų beigi artimųjų labui??? ghmz....ir aš nelabai, ką veikiu....tiesa sudėjau šokių aprangą....bet čia matyt joks pasiekimas, tai buvo būtina.
Parašė Aqua
#2356 :roll:
Paskutinį kartą redagavo Aqua 2007 11 06, 19:46. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašė Aqua
#2357 Jaučiu,kad turėčiau kelti dabar savo subinę nuo kompo ir eiti pasišnekėti su vaikais, pasidalyti dienos įspūdžiais, išklausyti jų. Bet...man labai sunku tą padaryt. Noriu būti viena. Na bent jau sugebėjau paruošt vakarienę.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2365 as tai parvedziau vaika is darzelio pati
ParašėBegaline
#2420 vyro labui isviriau sriubos
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#2514 As siandien jauciuosi labai energinga-padariau vakariene,padejau vyrui atlyginimus ismoket(manau vyras pradeda vel pasitiket manimi)vaika parsivedziau pesciom is darzelio
,ir klijavom girliandas nu ta prasme is spalvoto popieriaus,kaip dziaugesi vaikas ,kad mamyte su juo uzsiima vis dar ir dar prase ,kad daryciau.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2527 mudvi tai dar spalvinom iš molio nulipdytą rožę
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#2561 as apie tai nieko neismanau ,bet tu ta moli is parduotuves perki?ir as noreciau pabandyti su savo maziuku
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2607 aha, iš parduotuvės. maximoj 6 litai, baltas toks. šiandien išvis nevedžiau vaiko į darželį, nes man reikia, kad ji būtų šalia
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2843 ačiū Medėjai už idėją :) nusipirkau molio ir prilipdėm su vaiku visokių figūrėlių. kai sudžius, dažysim. labai savim didžiuojuosi, kad po ilgo laiko sugebėjau kažką nuveikti su vaiku. ir jam labai patiko.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:ačiū Medėjai už idėją :) nusipirkau molio ir prilipdėm su vaiku visokių figūrėlių. kai sudžius, dažysim. labai savim didžiuojuosi, kad po ilgo laiko sugebėjau kažką nuveikti su vaiku. ir jam labai patiko.

as tai kai buvau tavo sunaus amziaus ir dar mazesne, ir lipdydavau ir piesdavau ir zaisdavau viena. ir man net nereikejo, kad kazkas is tevu zaistu su manim. tai as kazkaip dabar galvoju, kad jums gal nereiketu taip saves grauzti, kad "per mazai" demesio skiriat savo vaikams, nes jiems turbut taip neatrodo. jei jis zaidzia vienas, jis taip nori ir taip jam patinka.

as nesakau, kad su savo vaiku nereikia uzsiimineti, as tik raginu nesisieloti del to, ko galbut net nera.

aisku, negalima taip sakyti apie visus vaikus, ivairiu atveju yra... bet cia tik mano pasvarstymai, as savo nuomones niekam nepersu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2857 tai mūsų irgi vieni viską daro, esmė ta, kad mes išvis nieko neveikiam su vaikais. pvz.: mane dėl to labai graužia sąžinė, man atrodo, kad jis jaučiasi labai dėl to vienišas.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:tai mūsų irgi vieni viską daro, esmė ta, kad mes išvis nieko neveikiam su vaikais. pvz.: mane dėl to labai graužia sąžinė, man atrodo, kad jis jaučiasi labai dėl to vienišas.

as cia tau taip atrodo, ar jis tau taip sake? :wink: