Moderatorius: signs

Parašė Baran
#260127 zurauskiene man irgi is pradziu pasirode labai jau gera bet veliau pamaciau kita jos veida kai pacientei liepe rekaudama nesikisti i gydima nes bus isprasyta is ligonines stasiunas tai toks geriausias is visu ten gydanciu daktaru apie alekna girdejau blogus atsiliepimus o liudvikas lazauskas visai toks neblogas psichoterapeutas
Parašė All_Of_It
#260153 dabar smagu ten vasara kieme galima prabuti visa laika :jap
Parašė Baran
#260168 jo
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#260190 omg ji reke ant pacientes?? ;ooooo
Vartotojo avataras
Parašė Žiežula
#260219 nuo 18 ten priima. Jaunimo būna, bet daugiau vyresnių, ypač moteriškių. Dabar vyrauja būtent jos, šiandien kaip tik buvau aplankyti draugo :)
Mane stasiūnas gydė, pats mieliausias žmogus iš visų ten dirbančių daktarų. pas alekną grupėj nebuvau, bet iš pasakojimų susidariau nuomonę, kad man pasisekė.. šiaip kai šilta, ten jautiesi kaip atostogose. visas dienas lauke prasėdėdavom, netgi degintis bandėm :D
Parašė Meduza67
Žiežula rašė:nuo 18 ten priima. Jaunimo būna, bet daugiau vyresnių, ypač moteriškių. Dabar vyrauja būtent jos, šiandien kaip tik buvau aplankyti draugo :)
Mane stasiūnas gydė, pats mieliausias žmogus iš visų ten dirbančių daktarų. pas alekną grupėj nebuvau, bet iš pasakojimų susidariau nuomonę, kad man pasisekė.. šiaip kai šilta, ten jautiesi kaip atostogose. visas dienas lauke prasėdėdavom, netgi degintis bandėm :D

Laba diena,
Noriu pasiteirauti. Ar gydytoją galima pasirinkti? Man tai labai svarbu.
Parašė All_Of_It
#260323 bent jau man neleido gydytojo pasirinkti , moteris atejo ir viskas . labai gera gydytoja.
Vartotojo avataras
Parašė Žiežula
#260347 na, neklausia pas ką nori. Paskiria ir tiek. Aš tai atėjus pasakiau kad noriu tik pas stasiūną, jį ir gavau. Kiek žinau, grupę irgi galima pasikeisti, jei netinka
Parašė All_Of_It
#260349 man tai ta moteris geriau uz stasiuna :)
Parašė Baran
#260377 eik jau eik nesamoningi gydytojai ten dirba!!! tik stasiunas normaliausias gydytojas kaip psichiatras o kiti stankunienie ausra ir zurauskiene....... ir dar man nepatiko psichologe lina kuri neturi psichoterapeutes issilavinimo o dirba kaip psichoterapeute!!
Parašė All_Of_It
#260406 mane tai Ausra gyde , gera gydytoja , kodel jin jum taip nepatinka. Stasiunas tik kaip zmogus geras , bet jis uz Ausra maziau supranta visad jos klausia patarimo :)
Parašė Baran
#260425 eik tu klausia patarimo stasiunas direktorius medicinai nieko jis neklausynes gal tik pasitaria ir tiek man ausra nepatiko ir net gi labai nepatiko ir zurauskiene
Parašė Baran
#260942 2011-11-01 - 2011-11-24 kas gulejo?
Parašė Baran
#260991 o koks tavo vardas? kaip atrodai? as ir gulejau