Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mints
#246623 Svorio priaugate?
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#250905 Gal kas leidosi juos i raumeni? sako poveikis didesnis. Israse man 2 ml i raumeni. Nezinau,bet kai perskaitai anotacijas tai nesinori nieko.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#250920 Geriu jau pora savaiciu ir nieko blogo nesidaro. Dingo pykinimas. Nebijok, nepanasu kad vaistas garseti blogu poveikiu.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
Mints rašė:Geriu jau pora savaiciu ir nieko blogo nesidaro. Dingo pykinimas. Nebijok, nepanasu kad vaistas garseti blogu poveikiu.

Kiek mg geri? Mano leidziami tai 100mg. As negaliu gerti, nes virskinimas mano nebeveikia, tai badysiu dziundze.

Esm tokia, kad sako, pries vartodami vaista perskaitykite informacini lapeli, ji perskaicius, praeina noras gerti. Ramina tik tas, kad surinkti visi atvejai kokie gali buti.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#250952 Geriu po 50 viena karta per diena. Menesi bandziau save itikinti kad man reikia bet neitikinau. O kai apsilankiau pas psichiatre ji paskae - pavartok bent 3 savaites tada matysi arpadeda ar ne, o nevartijus sunkiau zinot ar padeda. Net jei ir salutiniai butu tai ne kazkokios kancios kaip buna nuo AD o zymiai lengviau.Tau greiciau pap**ai isaugs nuo to vaisto nei jausis kokia bloga savijauta :) Aisku neisauga per menesi o nuo labai ilgo vartojimo.
Parašė bagyyra
#259166 Gėriau šiuos vaistus,pradžioje pasireiškė turbūt dauguma šalutinių poveikių paskui praėjo, nieko labai gero apie juos negaliu pasakyt.. Va viena blogybė kad juos naudojant dingo mėnesinės..
Parašė Baran
#259904 suduka o ne vaistas visiskai netiko ir siaip jis yra labai silpnas paligynus su kitais neuroleptikais
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#260222 Geriu du mėnesius,bet nesuprantu ar jie man padeda...:bloga Nerimą gal kažkiek sumažina,bet vakare išgėrus kitą rytą ir gerą pusdienį būnų labai mieguista-vakare tas būtų neblogai,bet dienos metu man tas labai trukdo.Gal kas žinote,ar yra tokių neuroleptikų kurie nemigdytų?
Šiaip,be Eglonyl dar geriu ir Cymbalta.
Parašė Baran
#260380 nemygdina flupentiksolis ( fluanxolis ), ziprazidonas ( zeldox), abilify...
Parašė Baran
#260386 kaip tik mane aktyvino
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#261901 Paprašiau,kad man nutrauktų Eglonyl,nes nepatiko man tas mieguistumas tai dabar būtent Fluanxol ir išrašė.
Parašė Baran
#293967 nezinau, ar veikia, ar neveikia, nieko ypatingo nejauciu, nors 600 mg geriu
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Anomaly rašė:Paprašiau,kad man nutrauktų Eglonyl,nes nepatiko man tas mieguistumas tai dabar būtent Fluanxol ir išrašė.

Man mieguistumas buvo tik pradėjus vartoti. Nors neaišku ar nuo Eglonylio ar nuo antidepresanto. Abu man naujai įvediėjo. Dabar geriu Eglonyl, bet nieko nejaučiu. Galvoju apie nutraukimą su gydytojo palaiminimu. Nes niekaip nesuprantu, ką jis man, sergančiai depresija, gali duoti?

Ar jis kelia nuotaiką? Ar skiriamas tik esant psichosomatikai?
Vartotojo avataras
Parašė Elise
#374211 Ar kas vartojat šiuo metu nuo nerimo/įkyrių minčių? Pasidalinkit patirtim :)))
Vartotojo avataras
Parašė western
#400010 Gal kokiu dar atsiliepimu apie ji turit ? Viena motinos drauge dziugavo, kaip jai dingo visokie nuovargiai su situo vaistu. O cia ziuriu arba blogai arba nieko. Plius Dambrava man juos taip isgyre. Idomu, salia cipralex ji galima vartot.