Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė intentions
#259163 Zinau, ir man vaiksytej AD buvo, alergijos.... po to kazkaip praejo...
O va pries pora metu - dermatitas, tai vel niekaip neissigydau :( jau buvo lyg ir aprime, nuejau i praktika ir nuo dezinfektantu veeeel nx. ranka kisenej slepdavau...
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#259449 ..............pyyp!............. :keks
ParašėŠiršė
#259466 ;boba ;boba ;boba :death
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#260039 D.E.K.I.T P.R.A.G.A.R.E

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#260082 Kaip aš galėjau su tuom asilu susidėti, nesupranta, o kaip jį išgramdyti nuo mano gyvenimo protu nesuvokiama pyp velnio eik tu ...nakui
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Širšė rašė:;boba ;boba ;boba :death

bliot,kokie keiksmažodžiai :achtung
Parašė Tomash
#262079 kurvyneli kurvyneli ko tu tylus mielasai, negi padlu nebera kurios iskeiti nebe reik... o seip tesiog pyyp!
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#262082 :D
ParašėŠiršė
#262127 Norėčiau būti tokia.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#263002 Nuotrauka galejai be papildomu duomenu imest, nes kaip uzslepta reklama gaunas ant virsaus spragtelejus...
ParašėŠiršė
#263068 Nežinau aš, kas tie papildomi duomenys, ir nemoku kitaip įkelt, o mokytis nematau prasmės.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
Rožinė pantera rašė:Nežinau aš, kas tie papildomi duomenys, ir nemoku kitaip įkelt, o mokytis nematau prasmės.

Nieko tokio, nesvarbu, atsiprasau.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#263106 pykstu ant saves !!!!!!!!!!
atsikeliu ,kaip medinis.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#263118 Dziaukis, kad kaip medinis, o ne kaip guminis va kaip as vienu rozu atsikeliau - kojos linko, galva sunki buvo... Suprasciau, jei nakti trypciau, selciau... O liudniausia - kad, to ne nebuvo.
ParašėŠiršė
#263161 Man tai gaila, kad atsikėliau, būtų buvę geriau šią dieną išvis pramiegot. Rytojų, trečiadienį irgi - kol vis dar namie.