Moderatorius: signs

Parašė bagyyra
Baran rašė:tai kiek girdejau pirmas savaites turetu sukelti nerima o del nerimo ir panikos atakos prasideda gal reiketu palaukt!

taip kažkur dvi savaites būna sustiprėję nerimas.. mėgink palaukt bet jei situacija negerės turėsi konsultuotis su gyd, gal kažką kitką skirs
Parašė Baran
#259958 vaistas yra labai silpnas palyginus su seroxatu nerimo nenuima visiskai ir panikos ataku taip pat su socialine fobija
Parašė Baran
#259959 dar daugiau pridejo nerimo su drebuliu nenusedejima vietoj!!!
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#259960 Ar geri cipralex 10 mg. ? Tu geriau pasikonsultuok su gydytoju. Man tai cia nebuvo stiprus vaistai .Pirma karta israse 14 dienu gerti.
Parašė Baran
#259962 geriu 15 mg
Parašė Baran
#259963 man gydytoja pasake juos nutraukti nes jie yra silpnesni uz paroksetina kuris nuimdavo panikos atakas ir socialine fobija sakiau jai gal bandyti 20 mg ji visvien pasake kad jie bus per silpni nes istisai jauciu drebuli nerima kuris buna viduj be priezasties istisas dienas
Parašė mamyte
#260023 Sveiki, perskaičiau visą šią temą ir kai kurias kitas. Na, mūsų istorija tokia, kad mano vyrui pripažinta vidutinio sunkumo depresija. Pati pradžia su AD buvo praeitą rudenį (2011), viskas prasidėjo nuo skrandžio opos ir bendro silnumo, galvos skausmo. Tuomet išsigydėm opą ir galų gale gavo AD (Citalopram+Clonazepam+Xanax). Pagėrė jis gal apie 4-5 mėn, iki Kovo ir savavališkai po truputį nustojo gert. Metus gert savijauta vėl suprastėjo iki tokio silpnumo, kad ir atrodė kaip ligonis, ir jausmas siaubingas. Vėl priverčiau nueit pas psichatrą į KMUK ir po kažkokio testo pripažino vidutinio laipsnio depresiją. Išrašė Escitalopram su Tiapridi. Bet Tiapridzio nepirkom paskaitę internete jo anotacija :x Geriant tik Escitalopram pora sav vis tiek būdavo silpna, nors galvos skausmas apmažėjo, savavališkai pradėjo gert po pusę tabletės Xanax nakčiai. Tai dabar galvos nebeskauda, o silpnumas šioks toks likęs. Dabar jau kažkur mėnuo kap geria AD iš naujo.
Tačiau kiek skaitom, jam iš AD požymių yra tik bendras silpnumas, nuo kurio savaime nesinori jokios veiklos. Ir vis abejojam, ar čia tikrai depresija, nors ligų jokių kaip ir neranda. Tiesa, penktadienį dar eis pas kraujagyslių chirurgą, nes prisiskaitėm, kad dar gali būt kokia kraujagyslė galvoj užsikišus.
Na, tikėkimės, kad tai tiesiog depresija, kurią nugalėsim, nes tikrai norisi, kad vyras "pareitų" į įprastą gyvenimą. Nes, kaip abu snekam, pagaliau reikėtų džiaugtis gyvenimu, turim mažą sūnelį, apie kurį ilgai ilgai svajojom, turim namus, darbus... o štai reik kovot su baubu - depresija :bloga
Parašė Baran
#260568 kas sako kad neauga nuo cipralex svoris?? auga dar ir kaip
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Baran rašė:kas sako kad neauga nuo cipralex svoris?? auga dar ir kaip

Nu žmonės, supraskit pagaliau, kad vaistai kiekvieną veikia individualiai, baikit skleist erezijas. Ėdi, tai ir auga svoris. Ką begėriau iš SSRI, nei gramo nepriaugo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#260581 ir man svoris neaugo.Teisingai ,kiekviena veikia individualiai.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
Mona rašė:Nu žmonės, supraskit pagaliau, kad vaistai kiekvieną veikia individualiai, baikit skleist erezijas.

:super
Man irgi niekas nepriaugo pvz.
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#262489 Geriu Escitalopram ir Mirzaten jau beveik metus. Paskutiniu metu visi jau kaip į vaiduoklį žiūri, o ir jaučiuosi panašiai – sveriu vos per 40 kg (prieš metus buvo, svoris neauga, kad ir kiek bevalgyčiau, tik dar labiau krenta. Darbe jau priekaištų sulaukiau, mano darbo vietoje reikia nuolat šypsotis, būti „energijos užtaisu“, o aš sunykti baigiu... Bijau, kad atleis bet kurią dieną. Po darbo lekiu namo, norisi pasislėpti nuo visų, nes žvilgsniai jau akis bado. Užsidarau ir nebenoriu su niekuo bendrauti, niekur eiti, absoliuti beprasmybė, jėgų niekam nėra, nežinau kur dėtis, jaučiuosi kaip zombis. Per atostogas į „Ąžuolyno“ kliniką bandysiu patekti, gal kuo padės...
Parašė Baran
#262520 sudas azuolyno klinika nieko gero vaistu priseria visiems vienodu mirtazapina seroxat ir panasiai ir nelabai taves isklauso..
Parašė All_Of_It
Baran rašė:sudas azuolyno klinika nieko gero vaistu priseria visiems vienodu mirtazapina seroxat ir panasiai ir nelabai taves isklauso..

nesamones sneki.
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#262572 O nuo Escitalopramo kam nors yra kritęs svoris? Nesuprantu, kas čia man darosi... Remeronas, kiek žinau, daug kam augina svorį. Nebegaliu į veidrodį žiūrėt, kaip iš koncentracijos stovyklos... Tyrimus dariausi prieš kokį mėnesį – kaip ir viskas normos ribose.