Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
Meskute rašė:O nuo Escitalopramo kam nors yra kritęs svoris? Nesuprantu, kas čia man darosi... Remeronas, kiek žinau, daug kam augina svorį. Nebegaliu į veidrodį žiūrėt, kaip iš koncentracijos stovyklos... Tyrimus dariausi prieš kokį mėnesį – kaip ir viskas normos ribose.

Krito svoris? Duok dieve, kad man kristų- viską atiduočiau. Mečiau jį gerti- gana lašinius augint. Gal šiaip nuo ko nors tau krenta svoris?
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#262580 Neįsivaizduoju, kraujo tyrimai geri. Visai kaip giltine jaučiuosi, gyvas lavonas... Stogas baigia nuvažiuoti, niekur nelįsčiau, jei ne darbas – o reikia, nes paskola. O kai reikia apsimetinėti, kad viskas gerai, dar sunkiau, jaučiu, tuoj mes mane iš čia. Turbūt vaistus reikia keisti, bet praradau viltį, ar man apskritai jie gali padėti.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#262581 Mano irgi geri kraujo tyrimai, bet taip pat jaučiuosi prastai, trūksta miego. Jei gali pasiimk atostogų, kad pailsėtum ir viskas sugrįžtų į vėžias. Tie vaistai išvargina žmones...
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#262582 Bandysiu per atostogas į „Ąžuolyną“ patekti, nes jau liepė darbdaviai imtis kažko. Gal vaistus pakeis.
Parašė Baran
#270810 ar jis gerai padeda nerimu tokiam generalizuotam panikos atakoms socialinei fobijai ir obsesijom? po kiek laiko mazdaug pradeda normaliai veikt ir kokia doze geriausia?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#270829 as geriau cipralex ,depresijai gydyti ,dabar tapau lb protingu.Rimtai geriau,galit kitam puslapy paskaityt. Geri man vaistai buvo ir padejo.
Parašė Baran
#270837 o kokia vaisto doze gerei? kokia tavo liga buvo? kiek ilgai gerei? per kiek pasireiske efektas?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#270845 cipralex geriau 10 mg 20 mg .Taip ,istikruju geriu metus laiko ,dabar geriu Cymbalta.Vidutinio sunkumo depresija F32.1 Jie letai veikiantys vaistai .As cipralex gerdavau po 0,5 tbl. du kart dienoj.
Parašė Baran
#270849 o tai kodel pakeitei i cymbalta? reiskia netiko? o kokie salutiniai buvo?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#270852 psichiatre pakeite i stipresnius ,jokiu salutiniu poveikiu nejauciau.Man tiko cipralex,galvoju vel prasyti prie ju sugrizti.
Parašė Baran
#270854 tai tiko ir pakeitei as nesuprantu taves
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#270871 ar as daktaras,kad keisciau vaistus.As rasau apie save. :kazokas
Parašė Baran
#271335 ar kam cipralex nueme depresija? ir ypac obsesijas? kokia doze geriausia?
Parašė All_Of_It
Baran rašė:ar kam cipralex nueme depresija? ir ypac obsesijas? kokia doze geriausia?

nieko jis nenuima , kaip vandeni as jy geriau, o ypac nenuima obsesiju. labai silpnas vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
All_Of_It rašė:
Baran rašė:ar kam cipralex nueme depresija? ir ypac obsesijas? kokia doze geriausia?

nieko jis nenuima , kaip vandeni as jy geriau, o ypac nenuima obsesiju. labai silpnas vaistas.

Nuima jis panikas, itampa, nerima. Bent jau man.