Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#263272 Gavau siuntimą, vyksiu ten po kelių dienų. Ar būtinai privaloma į grupinę terapiją vaikščioti? Nenoriu nieko matyti ir su niekuo bendrauti, juo labiau krūvoj žmonių apie savo suš... savijautą pasakoti...
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#263293 gal ir galima, reiktu tartis su daktarais
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#263311 O pinigėlių reikės ten kam nors? Šiaip kyšių aš nenusiteikus duoti... :? Ir šiaip gal gulėjusieji galėtumėte patarti, ką praverstų atsivežti, nes aš iš kito miesto ir nebus kas aplanko ir atneša ką nors :flo Jau pradėjau pirktis saldumynus :)
Parašė All_Of_It
Meskute rašė:O pinigėlių reikės ten kam nors? Šiaip kyšių aš nenusiteikus duoti... :? Ir šiaip gal gulėjusieji galėtumėte patarti, ką praverstų atsivežti, nes aš iš kito miesto ir nebus kas aplanko ir atneša ką nors :flo Jau pradėjau pirktis saldumynus :)

as daviau simta litu pries guldamas.
Parašė Baran
#263422 as 300 lt ir gale dovana
Parašė Baran
#263423 nieko gero ta klinika patykek
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#263424 nesveiki :achtung
Parašė All_Of_It
#263437 ko galima tiketis is psichiatrines ? vaistu privaro ir viskas , visur vienodai , kai kur pataiko geriau vaistus , kai kur nepataiko , taigi cia eiline psichiatrine ir tiek , kokiu stebuklu jus pries guldami norit nesuprantu.
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#263473 Neviltis juoda, kad jau niekad nepasveiksiu... jau antri metai prasideda kaip vaistus ryju, o gyvent joks noras neatsiranda, laikausi tik dėl mamos, nes žinau, kaip jai sunku būtų, jei išeičiau. Gal pakeis ten vaistus, atsiras jėgų daugiau gyventi, nežinau, kur besikreipti...
O dėl kyšių – neduosiu tikrai niekam, dirbu, mokesčius susimoku, tegul savo algas medikai algas atidirbinėja.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Baran rašė:as 300 lt ir gale dovana
cia jus bukit atsargus ,apie kysius nerasykit,dar supakuos.Yra tam asmenines zinutes .Cia mano patarimas.
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#263562 O ten visokias dildes ir skutimosi peiliukus atima?
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#263564 Itariu, kad taip. Kas prisiims atsakomybe antraip uz kitus pacientus? Kaip ir su ginklu i atitink istaigas neleidzia... Nieko tokio, jei reiks pasinaudot, tai gal sesele jos akivaizdoje ir leis (nagus nusikirpt ir pan)
Parašė Baran
#263574 turejau as ir peili ir dildes nieko pas mane neateme jai mato kad psichiskai visai nesveika tai atims
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#263575 Na gerai, bet kaip jie gali garantuoti,kad is taves kitos ligones ''nepasiskolins''?
Parašė Baran
#263578 viens palatoj buvau