Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 07 08, 21:32
Lengviau gyventi ,kai tiki i Dieva. :angel
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 07 08, 21:39
Ir as ta pastebejau. Todel net sunkiausiu metu tikiu, kad viskas bus gerai.
insomnia rašė:Bet kokio vykstančio blogio pasekoje atrandamaas didesnis gėris. Ne kartą tuo įsitikinau.
Ir as ta pastebejau. Todel net sunkiausiu metu tikiu, kad viskas bus gerai.
i'm not like them, but i can pretend
- 2012 07 09, 10:08
Vadinsi niekada iš tiesų ir netikėjai. O dar jei su gyvaisiaias akmenimis buvai tai spėju jog tikėjimas pas tave buvo jausminiu pagrindu. Dingo jausmas, dingo tikėjimas. Man irgi toks etapas buvo. Bet tai tik dvasinio augimo etapas kuriame tu strigai, o aš pro jį praėjau.
- 2012 07 28, 00:14
Tu teisus/teisi. Man jau nekarta yra taip nutike, kad meldziau kazko, nutiko visai kitaip, nei norejau ir to rezultate viskas gavosi daug geriau, nei tikejausi
insomnia rašė:Dievas visada išgirsta ir viską padaro taip kad tau būtų geriau. Bet kokio vykstančio blogio pasekoje atrandamaas didesnis gėris. Ne kartą tuo įsitikinau.
Tu teisus/teisi. Man jau nekarta yra taip nutike, kad meldziau kazko, nutiko visai kitaip, nei norejau ir to rezultate viskas gavosi daug geriau, nei tikejausi
- 2012 08 05, 09:48
tikejimas selepiasi kiekvienam is musu,,..reik labai noreti atrasti ta dalyka savyje,..o paskui tikrai lengviau buna...nei vienas nei vienas zemeje nera blogas,..bet elgiasi netikedamas todel taip gaunasi..blogai
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas

Tai cia mano reikalas. Tevas mano beja netikintis.