Moderatorius: signs

Parašė Baran
#264571 reikia laukt
Parašė Paula
Baran rašė:reikia laukt

o tu prie seroxato dar kokius vaistus papildomai geri?
Parašė Baran
#265105 geriu 50 mg sito brudo valgau kaip saldainius nieko nejauciu
Parašė Paula
Baran rašė:geriu 50 mg sito brudo valgau kaip saldainius nieko nejauciu

tai sakyk daktarui, jei nejuntamas poveikis po 2 -3 sav, keicia kitais. jie tau netinka man rodos :) geriu paroxetin actavis jau 4 diena skraidau as, o seroxatas man netiko...... atrodo tas pas vaistas bet va firma kita ir kitaip veikia :)
Parašė Baran
#265159 sparnus uzaugino seroxatas?
Parašė Baran
#265161 pries gerdamas daktarei sakau ar buna salutiniu nuo jo nes skaiciau kad buna . daktare sake kai prisiskaitot tai ir buna maziau skaitykit ir nebus. cia psichologija yra kai paskaitai tai sau ir prisitaikai salutinius po to nors rimtu salutiniu Nebuna.

All_Of_It cia tau turbut ausra stankuniene taip sake, nepakenciu kaip ji tai kartoja visalaik apie skaityma cia jos didziausias minusas, ji bjauri gydytoja
Parašė Paula
Baran rašė:sparnus uzaugino seroxatas?

ne seroxatas, o paroxetinas actavis :)))
Parašė Baran
#265164 tas pats nera skirtumo man salutiniai yra kazkiek bet kad issigydyt nuo tu obsesiju socialines baimes ir nuolatinio nerimo neisiena iki galo visvien jauciu itampa kur nors eit su kuo nors bendraut
Parašė Baran
#265191 o kaip suzinoti ar tau serotonino sindromas ar ne? pvz as geriu paroksetina 50 mg ir man per kuna kaip skruzdelytes begioja, toks biski sumisimas, nervingumas labai padidejes ir nerimas sustiprejes, sala galunes, buna vakarais krecia saltkreciu, ar cia salutiniai ar cia kai padidino paroksetino doze? gal per didele vaisto doze? nebesusigaudau jau kaip atskirt per didele doze nuo salutiniu ir ligos sindromu, jug labai daug kas tinka!
Parašė Paula
Baran rašė:o kaip suzinoti ar tau serotonino sindromas ar ne? pvz as geriu paroksetina 50 mg ir man per kuna kaip skruzdelytes begioja, toks biski sumisimas, nervingumas labai padidejes ir nerimas sustiprejes, sala galunes, buna vakarais krecia saltkreciu, ar cia salutiniai ar cia kai padidino paroksetino doze? gal per didele vaisto doze? nebesusigaudau jau kaip atskirt per didele doze nuo salutiniu ir ligos sindromu, jug labai daug kas tinka!

va cia ka nupasakojai, vius tuos pozymius ir as patyriau, tai as iskarto skambinau daktarui ir man liepe nutraukti nes vaistas netinka. dabar sakau geriu ta pati paroxetina tik kitos firmos ir veikia mane taip kaip pries 7 metus visi nerimai dingo galiu vel gyventi ir nebijoti niekur iseiti :)
ir dar kas man buvo nuo seroxato spaudimas ziauriai padidejes
Parašė Baran
#265210 tai del ko cia taip? tai juk vaistas tas pats ta pati sudedamoji dalis
Parašė Baran
#265214 tai kiek mg geri?
Parašė Paula
Baran rašė:tai del ko cia taip? tai juk vaistas tas pats ta pati sudedamoji dalis

seroxatas yra paroxetino originalas ir stiprus vaistas, o paroxetinas axtavis kuri geriu yra silpnesnis ten dar kazkas i ji ieina.
www.vaistai.lt
isivesk seroxat ir paroxetin actavis ir susilygink :)
Parašė Paula
Baran rašė:tai kiek mg geri?

dabar jau visa tablete 20 mg
Parašė Baran
#265223 tai man stipresniu ir reik nes kiti visi nepadeda visus ad isbandziau