ZNS rašė:su alkoholiu ir sertralinu.
Ziauriai paverei
Myliu gyvenima o jis myli mane...
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
mmm rašė:Aš irgi neskiriu, ar vaisto perdaug, ar šalutinis, ar ligos simptomas..
Mano situacijoj yra taip: gydytoja liepia gerti 10 mg Cipralex, bet aš išgeriu max 7,5 mg per diena. Na blogai jaučiuos, kai geriu visa tabletę (kažkaip per ryškiai matau, akys stačios, iš vidaus įsitempiu, net nežinau kaip apibūdinti, na man atrodo, kad ta dozė man per didelė, nors gydytoja sako, kad čia maža dozė). na, o kai puse tab. arba 3 ketvirtadialius išgeriu tai kaip ir normaliai, nejaučiu tų dalykų. Nežinau, nepripranta mano organizmas prie 10 mg. Ar gali taip būti?
Beje, aš pati smulki esu, tai gal man vaisto mažiau ir užtenka?
mmm rašė:Esu sakiusi, kad neišgeriu pilnos dozės... Sako, reikia, kiti daugiau geria. Na bet gi organizmai skirtingi...
Beje, aš prieš keletą metų Seroxatą gėriau, poto nutraukėm. Vėl blogam etapui atėjus pabandžiau Valdoxana, mečiau, tada Remerona (šie du visiškai netikdo, tik slopino), tai poto Cipralexa israse. vel tiko. man Seroxatas ir cipralexas panasaus veikimo atrodo, ta prasme su jais jaučiuosi savimi, neslopina, nemigdo, bet vat kartais tie tokie chemijos jautimai atsiranda, tiesiog jaučiu, kad chemijos gavus esu ir keisti fiziniai pojūčiai. kažin, čia reikia juos kentėti ir džiaugtis, kad panika ir nerimas sumažėjo? Ar būna idealiai tinkančių vaistų?:)
Paula, kokius dabar vartoji?
mmm rašė:Gali būti, kad tai šalutiniai, pabandysiu dar šį mėnesį po truputį didinti iki 10 mg, gal pripars organizmas. Bet vistiek geriu aš šią dozę per du kartus (9 ir 12 valandomis), vienu kartu visko negaliu išgerti.. Gydytoja žino tai.