Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Inga D
#26713 Gal jau buvo minėta nepastebėjau, vakar pažiūrėjau antrą kartą.
Adomo obuoliai.
ParašėTomash
Inga D rašė:Gal jau buvo minėta nepastebėjau, vakar pažiūrėjau antrą kartą.
Adomo obuoliai.
as ta filma cia pastoviai mineju tik nieks nenori jo ziuret :D o seip nerealus filmas, man sitas filmas labiausiai patiko is ziuretu kino teatre :super
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
#26728 Taip. Svarbiausia filmas - komedija. :rukau
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#26791 "Detektyvas Monkas"... stai kur smagus filmas... apie depresuota sekli... =) Gaila, nemaciau pirmuju seriju...
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
Horacijus rašė:"Detektyvas Monkas"... stai kur smagus filmas... apie depresuota sekli... =) Gaila, nemaciau pirmuju seriju...

:D
jis ne tik depresuotas :bloga Jis dar ir visokių keistenybių n turi :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Inga D rašė:
Horacijus rašė:"Detektyvas Monkas"... stai kur smagus filmas... apie depresuota sekli... =) Gaila, nemaciau pirmuju seriju...

:D
jis ne tik depresuotas :bloga Jis dar ir visokių keistenybių n turi :D

Tai ne keistenybes, o angliskai vadinamas toks dalykas kaip "obsessive-compulsive disorder". Tai toks elgsenos sutrikimas, kai žmogus turi visokiu įkyrių liguistų potraukių, įsitikinimų ir baimių... Jis butinai turi atlikti tam tikrus ritualus, nes jam atrodo, kad jie tiesiog butini... Dauguma sia liga turinciu zmoniu suvokia, kad elgiasi keistai, bet nieko negali padaryti... =)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#26797 Ai va, prisiminiau, jis taip ir vadinasi "obsesinis kompulsinis sutrikimas" arba įkyrių idėjų manija...
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
#26804 :) Taip, žinau apie obsesinį kompulsinį sutrikimą. Bet tai serialas, pramoga ir tas sutrikimas parodytas komiškai, kaip keistenybės tokie freakai. Esu susidūrusi su žmonėmis su tokia diagnoze, tai tame seriale geriau atrodo...
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Inga D rašė::) Taip, žinau apie obsesinį kompulsinį sutrikimą. Bet tai serialas, pramoga ir tas sutrikimas parodytas komiškai, kaip keistenybės tokie freakai. Esu susidūrusi su žmonėmis su tokia diagnoze, tai tame seriale geriau atrodo...

Na taip... su švelnia ironija... nepiktai taip... Gi normaliu zmoniu kaip ir nera... kiekvienas ka tai slepia... ane?
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
Horacijus rašė:.
Na taip... su švelnia ironija... nepiktai taip... Gi normaliu zmoniu kaip ir nera... kiekvienas ka tai slepia... ane?

Norma - susitarimo reikalas, kas yra statistiškai dažniausias fenomenasi. Tai yra tokių kurie viską slepia, ir kurie nieko neslepia - tai tie nenormalūs, o kurie kažką slepia ir kažką parodo - tai vat tie normalūs. Ane? :uztave
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Inga D rašė:
Horacijus rašė:.

Norma - susitarimo reikalas, kas yra statistiškai dažniausias fenomenasi. Tai yra tokių kurie viską slepia, ir kurie nieko neslepia - tai tie nenormalūs, o kurie kažką slepia ir kažką parodo - tai vat tie normalūs. Ane? :uztave

Na taip... tiksliai... tie kurie kazka slepia, ir rodo tai, ka reikia rodyt... va tie ir yra taip vadinami normalieji... cia tu kaip pirstu akin... :uztave
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
#26837 Mano dukrytė labai apsidžiaugė pamačiusi šitą smailą :uztave

:DD :DD :DD
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Inga D rašė:Mano dukrytė labai apsidžiaugė pamačiusi šitą smailą :uztave

:DD :DD :DD

cia ta kur su taure? =)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#27151 Sianien visi filmai apie pislumus visokius ir apie ta taip vadinama "meile"... ne vieno bojavyko... uzkniso... =) Eisiu gult... skaitysiu....
Parašė Praeive
#27158 Nežinau kur įdėti, o noriu pasidalinti tokia informacija: rytoj Vilniuje Mokytojų namuose 19h. savo naują CD pristato V.V. Landsbergis, bilietus įsigyti galima prieš 1.5h. Tai dainuojamoji poezija, autorius-tikrai neeilinė asmenybė, man asmeniškai jo kalbų klausytis patinka, nes užgriebia labai gilių dalykų.