Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#267249 Gal kam nors buvo paskirti nemigai gydyti, ar nuo traukulių? ;kot
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#267251 ;kot man irgi idomu ,as anksciau esu geres.Tik nemigai gydyti.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#323186 Apskritai dar išrašo barbitūratų? Aš pusę gyvenimo noriu jų pabandyt, bet net nežinau kaip reiktų gydytojai užsimint apie tai. Man tai nemiga žiauri dažniausiai ir nieks nepadeda, tik neuroleptikai mane užmigdo, bet geriau jau nemiegot parom, nei juos gert, nes labai blogai mane veikia jie, kai atsikeliu. Minčių galvoj nulis, viskas erzina ir pykdo, zombinuos ir apskritai nesijaučiu savim. Nežinau kur gaut kokių nors barbitūratų, bet jie vieni iš mano svajonių vaistų, kuriuos labai noriu išbandyt
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Farewell rašė:Apskritai dar išrašo barbitūratų? Aš pusę gyvenimo noriu jų pabandyt, bet net nežinau kaip reiktų gydytojai užsimint apie tai. Man tai nemiga žiauri dažniausiai ir nieks nepadeda, tik neuroleptikai mane užmigdo, bet geriau jau nemiegot parom, nei juos gert, nes labai blogai mane veikia jie, kai atsikeliu. Minčių galvoj nulis, viskas erzina ir pykdo, zombinuos ir apskritai nesijaučiu savim. Nežinau kur gaut kokių nors barbitūratų, bet jie vieni iš mano svajonių vaistų, kuriuos labai noriu išbandyt

Lietuvoje neregistruoti. Gali išrašyti tik su vardiniu receptu. Naudojami veterinarijoje smulkių gyvūnų eutanazijai. JAV- užmigdymui vykdant mirties bausmę. Kažkada trumpai vartojau- atjungia staigiai, per 10min.
Abstinencijos sindromas baisus, tęsiasi net kelis mėnesius visame savo baisume, dažni mirties atvejai.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#323231 Taip, girdėjau, kad labai pavojingi jie. Gal todėl taip domina pabandyt. Gaila, kad nepavyks gaut