Moderatorius: signs
- 2012 07 13, 17:11
gal zinot kas buna kai per kuna siurpuliukai (skruzdelytes) pereina? tiesiog tai prasidejo kai seroxat padidino iki 40 mg, labai idomiai
- 2012 07 13, 17:20
O gydytoja ką?
- 2012 07 13, 17:24
sako kad dar per maza doze gal reiketu iki 50 mg padidinti . uzburtas ratas zodziu. sociafobija dar labiau sustiprejo negu kai geriau 20 mg dabar visi zvilgsniai is zmoniu mane zlugdo , nebegaliu daugiau, juk kaip tik kai padidino doze iki 40 mg turetu viskas susitvarkyt su soc fobija bet viskas i blogaja puse , nieko nebesuprantu , tik apsiverkt
- 2012 07 13, 17:46
Nu man žinok sociofobijos visiškai nenuimė paroksetinas, gėriau 40mg. Gėriau puse metų...
- 2012 07 14, 10:28
didelės AD dozės, ypač pakėlimo momentu, tik sumakaloja viską galvoje. Nes tiek seratonino, tiek dopamino didelis yra kenksmingas. O nuo seratonino priklauso kiek ir dopamino bus, kiek adrenalino, noradrenalino ir pan. Sukels nerimą, aktyvesnį atsaką į dirgiklius, ir dažniausiai nemalonų.
- 2012 07 14, 11:39
o kiek tu laiko geri? nes man pssichiatras pasake jei netinka ir nepasitaiso situacija bent minimaliai per 14 dienu keicia kitais.
Baran rašė:sako kad dar per maza doze gal reiketu iki 50 mg padidinti . uzburtas ratas zodziu. sociafobija dar labiau sustiprejo negu kai geriau 20 mg dabar visi zvilgsniai is zmoniu mane zlugdo , nebegaliu daugiau, juk kaip tik kai padidino doze iki 40 mg turetu viskas susitvarkyt su soc fobija bet viskas i blogaja puse , nieko nebesuprantu , tik apsiverkt
o kiek tu laiko geri? nes man pssichiatras pasake jei netinka ir nepasitaiso situacija bent minimaliai per 14 dienu keicia kitais.
- 2012 07 23, 19:29
As irgi jau menuo geriu. Pirmas dvi savaites galvojau, kad isprotesiu. Skrandi grauze kaip antibiotikai. Pries tai esu gerus ir Valdoxan, ir Cymbalta, na, tokiu ziauriu pojuciu neteko patirt. Galva sukos kaip girtai, ir dar reikejo laikytis, kad neapsivemciau darbe.
Dabar visai neblogai. Sumazino nerima. Kaip antras gydymosi kartas, tai reikes gerti kazkur 2 metus. Siuo metu ieskau kongnityvines terapijos speco, nes pasak mano psichiatres, ju psichoterapija yra pati efektyviausia, ir sumazintu nerima ir panikas.
As turiu tiek vilciu, kad vaistu po antro gydymo man gyvenime nebereikes!!!
Dabar visai neblogai. Sumazino nerima. Kaip antras gydymosi kartas, tai reikes gerti kazkur 2 metus. Siuo metu ieskau kongnityvines terapijos speco, nes pasak mano psichiatres, ju psichoterapija yra pati efektyviausia, ir sumazintu nerima ir panikas.
As turiu tiek vilciu, kad vaistu po antro gydymo man gyvenime nebereikes!!!
- 2012 07 24, 13:43
ir isvis paroxetinas vienintelis IS ad KURIS SVORIO NEAUGINA
Paula rašė:Baran rašė:labai jau auginantis svori ne tai kad augina bet labai suletina medziagu apykaita o svorio numesti niekaip neimanoma
jokio svorio neugina, pirma syki geriu numeciau 7 kilus, ir dabar geriu ir netekau 2 kilu. cia gal kai kam
ir isvis paroxetinas vienintelis IS ad KURIS SVORIO NEAUGINA
- 2012 07 24, 17:49
tu geriau pasiskaityk internete rusiskuose ar angliskuose internetinese puslapiuose.seroxat is visu antidepresantu SSRI stipriausiai augina svori, kad tu numetei cia nereiskia kad jis neaugina, geriau nerasynek nesamoniu jeigu nezinai.ir gydytojai pas kuriuos lankiausi sake stipriausiai smagiausiai augina ne tai kad augina o suletina medziagu apykaita ar ka jis ten daro man pa barabanu