Moderatorius: signs

Parašė Keleivis
#190556 Atsiemu visus blogus zodzius apie Abilify. Issiaiskinau, kad visi tie epitetai priklauso Haloperidoliui, kuri pradejau vartot lygiagreciai.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#192598 As sito vaisto visai neperprantu. Nejauciu po kol kas pasalinio poveikio. Bet nesuprantu ar jis turi migdomaji poveiki. Rytais as ji gerdavau tai pastoviai miegodavau ilgai diena. Ant nakties geriu diena tvarkoj viskas ir uzmiegu puikiai :bloga
Parašėnemoku
Mindasijus rašė:daktarai paskyre tokius vaistus. Gal kas vartojat. Kaip jums jie?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#253926 Man paskyre juos , nuo pykcio , nerimo ,panikos ir visokiu kitokiu priepuoliu , vakar isgeriau buvau kaip girtas , gal del to , kad kartu klonazepamas , bandysiu sestadieni gert , i darba nereikia tai paziuresiu ar tiks :) .Kokia jusu nuomone jai ryte geriu flupentiksoli 1mg ,abilify 15 mg , du kartyus per diena klonazepamas ir vakare kvetiapinas 400 mg , nieko nenugrybavo gyd , nes ji megsta prikistr vaistu bele kiek , karta buvau pas gyd kita tai kai kuriuos pagal ja be reikalo geriau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#267591 Gal kas turite patirties ir su Abilify, ir su kvetiapinu (Seroquel ir t.t.) bei galėtumėte palyginti? :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#267593 abilify man netiko ,kvetiapinas super =)
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#267596 Molochai, kaip galėtum palyginti? Kokie kvetiapino pranašumai? :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#267603 Stabilus miegas ,kas man svarbiausia ir praktiskai salutiniu poveikiu nejauciu ,abilify labai sunkiai ,daug salutiniu .
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
molochas rašė:Stabilus miegas ,kas man svarbiausia ir praktiskai salutiniu poveikiu nejauciu ,abilify labai sunkiai ,daug salutiniu .

Molochai, kokia tu puokste vaistu geri?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#267685 Rytas ,flupentiksolis ,venlafaksinas ,klonazepamas , vakaras , kvetiapinas
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267700 oho... tikrai puokste... o tau nuo ju akysna nemirga?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#267711 po tiek laiko jie mane ant koju pastate ,viskas ok su jais =)
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267719 Gerai, molochas! Svarbu, kad gerai jauties! (Mane tai toks ''bukietas'' paguldytu =) )
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#267868 Molochai beveik kolega =)
=) asva vertikaliai dar vaikstau :achtung rytas - bupropiono max 300, fluoxetinas, finlepsinas 200... vakaras kvetiapinas 600-700. nu ir nuo sirdeles kad neissoktu ir pastaruoju metu [savaite] xanaxo kokias 3 po 0,5 per diena.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#267974 Labas kolega :D abudu su nemenku arsenalu gyvenam tab :D