Inga D rašė:Gal jau buvo minėta nepastebėjau, vakar pažiūrėjau antrą kartą.as ta filma cia pastoviai mineju tik nieks nenori jo ziuret
Adomo obuoliai.
o seip nerealus filmas, man sitas filmas labiausiai patiko is ziuretu kino teatre
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
Inga D rašė:Gal jau buvo minėta nepastebėjau, vakar pažiūrėjau antrą kartą.as ta filma cia pastoviai mineju tik nieks nenori jo ziuret
Adomo obuoliai.
o seip nerealus filmas, man sitas filmas labiausiai patiko is ziuretu kino teatre
Inga D rašė:Horacijus rašė:"Detektyvas Monkas"... stai kur smagus filmas... apie depresuota sekli... =) Gaila, nemaciau pirmuju seriju...
![]()
jis ne tik depresuotasJis dar ir visokių keistenybių n turi
Inga D rašė::) Taip, žinau apie obsesinį kompulsinį sutrikimą. Bet tai serialas, pramoga ir tas sutrikimas parodytas komiškai, kaip keistenybės tokie freakai. Esu susidūrusi su žmonėmis su tokia diagnoze, tai tame seriale geriau atrodo...
Horacijus rašė:.
Na taip... su švelnia ironija... nepiktai taip... Gi normaliu zmoniu kaip ir nera... kiekvienas ka tai slepia... ane?
Inga D rašė:Horacijus rašė:.
Na taip... su švelnia ironija... nepiktai taip... Gi normaliu zmoniu kaip ir nera... kiekvienas ka tai slepia... ane?
Norma - susitarimo reikalas, kas yra statistiškai dažniausias fenomenasi. Tai yra tokių kurie viską slepia, ir kurie nieko neslepia - tai tie nenormalūs, o kurie kažką slepia ir kažką parodo - tai vat tie normalūs. Ane?