Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#253067 Aciu mariusss, virs 50 lt daug,paziuresiu vaistineje. Svarbu atmintis.
Parašė Baran
#260183 tai as jums visviems pasakysiu kad kai vartoji vaistus atmintis zymiai susilpneja o ypac neuroleptikus gulejau ligonineje su daug pacientu kurie skundzesi apie bloga atminti kai pradejo vartoti vaistus
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#260187 Sutinku su Baran ,del atminties.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262780 As savo sveikata taip susirupinau, jog maniau, kad kuo toliau vartosiu vaistus , tuo blogyn su atmintim bus. Gydytojas patikino, kad atsistatys.
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#268560 O man atmintis kaip tik labai pagerejo emus vaistus (Setralinum) vartoti. Pries tai buvau visiskai apatiska, nemastanti, mieguista, o pradejus gerti Setralinum galva tiesiog nusvito, staiga prisiminiau daugybe dalyku is praeities (ir vien tik geru!), mastymas pagreitejo, tapo daug lengviau mokytis bei nebesijauciu miegusta!
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268567 o kiek mazdaug kainuoja vaistai" Setralinum " man reikia tokiu vaistu.Cia tu taip giri tuos vaistus ,kazin ir man padetu .Jau as esu bandomasis triusis ,visus vaistus geriu is eiles.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268570 aciu moderatoriui ,paskaiciau cia yra receptiniai vaistai ir man gali netikti .As geriu Cymbalta ,Ketipinor ,man daktare nerasys ,tiesa dar lexo geriu .
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
maingirdas rašė:o kiek mazdaug kainuoja vaistai" Setralinum " man reikia tokiu vaistu.Cia tu taip giri tuos vaistus ,kazin ir man padetu .Jau as esu bandomasis triusis ,visus vaistus geriu is eiles.

As ne Lietuvoje gyvenu ir moku ne uz vaistus, o tik uz recepta, kuris yra apie 25 lt. Nors dabar, kai nedirbu, tai nemokamai gaunu. Bet cia gydytojas turi nustatyti kas tau tinka ir ko tau reikia, pagal kiekviena liga kitaip. As Setraline 100mg gaunu nuo Bipolar Disorder ir labai padeda, bet esu skaiciusi, kad su nerimo sutrikimais sie vaistai dar pablogina situacija.

O ka gydytojas sako del tavo atminties? Nesiulo vaistu pakeisti ar kokiu papildu vartoti?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Katastrofa rašė:Piracetamas - Maingirdai, rekomenduoju. Pati turiu, tik dar nepradėjau vartoti. Jis ne tik atminčiai gerinti.
pradejau gerti Piracetam 400 mg ,galvoju ,gal geriau bus .
Parašėdragonfly
#293600 geriu papilda Ginko prim - visiskas sh, bent jau man
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#293616 Ginko tai ginkmedį? :) Na knygutėse rašo, kad jis gerina kraujotaką gerina atmintį ir smegenų veiklą. Bet šiaip gi čia vaistažolė, nereik iš jos stebuklų tikėtis. Šiaip žiūrint dėl ko dar ta atmintis šlubuoja, jei dėl vaistų, tai...

Man su atmintim būtų viskas neblogai, nors penkių rūšių psich. vaistus geriu, bet va dėmesys tai kaip reikiant pakrikęs ir asteniškas. Dėl jo kartais trinka ir atmintis. Nežinau kame čia kampas. Kaip tą dėmesį suvaldyt, išlaikyti...
Parašė Baran
#293710 ypac neuroleptikai duoda per smegenys, atsimint ka nors sunku.. siek tiek maziau antidepresantai.. aisku, dar ziurint kokie, pvz.: tricikliai, amitriptilinas irgi uzblogina atminty, mastyma.. nes veikia ir dopamina, tai yra blokuoja...
Parašė Liza
#321952 Labas visiems. Kai aš ne katrą pasiskundžiau savo psichiatrei, kad blogėja atmintis, tai ji pasiuntė mane tirtis pas psichologą dėl silpnaprotystės. Reikėjo atlikti testus. Tai nustatė, kad sumažėjusi dėmesio koncentracija, o atmintis gera.
Įsivaizduokit, ką žmogus gali išgyventi, kai jam gydytoja ant siuntimo rašo silpnaprotystei nustatyti. Tai psichologė ir pasakė, na ir žiauriai čia užrašė.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#321953 vienintelis teigiamas dalykas testuose buna tik tai kad mano atmintis labai gera , o visa kita viskas blogai . :bloga