Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267102 o, KUNIGAIKSTIS Vygantas? ar kaip jis is Vilgirdas?... Senai pazystama persona.. Su manim kartais pabazarina... Nezinau, nurimo... nors neseniai ejo mano gatve ir vel dainavo:''Amerika, Amerika''...
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#267140 Kunigaikštis Vilgaudas :king aš tai jo seniai nemačiau...O tą dėdę su dredais tai ir šiandien buvau "sutikusi" beslampinėjantį po centrą.Jis dažnai prie kioskų kavą geria,tik nesuprantu ar pats nusiperka ar kioskininkės jį pavaišina.Bet girto,kaip kunigaikščio aš jo niekada nemačiau. :girtas
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#267182 Kur mano SPINDULELIS,idetu Rozytes nuotrauka. Atostogos...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268528 Pas mus kaimynystej gyvena tokia moteris labai panasi i Rozyte,taip megsta spalvotai rengtis ,kaip papuga ir pagyvenus moteris .Matyt irgi galvelej negerai. :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#268715 Įdomu kokia pas Rožytę diagnozė? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268716 kad serga Rozyte tai tikrai ,tik diagnoze nezinoma :bloga O man gaila tokiu zmoniu ,kazkas ir pasijuokia ir kvaila pavadina...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268774 Paveikslėlis
musu Rozyte
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268776 Paveikslėlis
Vilniaus puosmena...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268796 Rozyte pastebejau pinigus praso tik pas vyrus.As daviau.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#268822 Prie manęs daug kartų ėjo,turbūt aš jai į vyrą panaši...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268825 Ne ,gal pagalvojo esi gera ir duosi pinigeliu. ;san
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#268831 as matyt irgi i vyra panasi :D
smagi moteriske ji, ale nepatinka man, kad koliojasi, jei neduodi pinigu. studentui tas litas kartais oj kiek daug reiskia, o jai va ant kavos ar naujos drapaneles reikia... pas ponus tegul praso, o ne studentus peikia. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#269076 Ateis Spindulelis ,idomu ,kaip ivertins Rozyte .