- 2012 08 09, 08:15
...man net nedarant nieko sekasi...pvz. apie tas pacias studijas. As esu tingine, taip, kad nebuvau gera studente ir i egzaminus eidavau perskaicius maziau nei puse bilietu. Turejau gera drauge kurse moksliuke, tai jos prasydavau papasakoti keleta bilietu, kuriu nemokedavau. Ir tikrai is tu papasakotu bilietu budavo tas, kuri destytojas uzduodavo mums rasyti. Buvo egzaminas kai ejau tik viena klausima mokedama. Kita klausima dar spejau drauges paprasyti, kad papasakotu. Ir buvo egzas zodziu. Traukiu bilieta ir abu tie klausimai jame. O daugiau as visiskai nieko ir nemoku - tik tuos 2 klausimus is kokio 100
..na gal cia tokie nuolat besikartojantys laimingi atsitiktinumai...bet man daug kas gyvenime tiesiog is dangaus nukrito....todel ir tikiu likimu
..na gal cia tokie nuolat besikartojantys laimingi atsitiktinumai...bet man daug kas gyvenime tiesiog is dangaus nukrito....todel ir tikiu likimu

O va šamanai, velniai, drakonai, dvasios ir aukštesnės jėgos, lemiančios mūsų likimą - visai kita sritis, pati supranti...
mūsų ir aplinkinių galvose (nesinori sakyt rankose) yra likimas, bent mano nuomone.