Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#269803 ...man net nedarant nieko sekasi...pvz. apie tas pacias studijas. As esu tingine, taip, kad nebuvau gera studente ir i egzaminus eidavau perskaicius maziau nei puse bilietu. Turejau gera drauge kurse moksliuke, tai jos prasydavau papasakoti keleta bilietu, kuriu nemokedavau. Ir tikrai is tu papasakotu bilietu budavo tas, kuri destytojas uzduodavo mums rasyti. Buvo egzaminas kai ejau tik viena klausima mokedama. Kita klausima dar spejau drauges paprasyti, kad papasakotu. Ir buvo egzas zodziu. Traukiu bilieta ir abu tie klausimai jame. O daugiau as visiskai nieko ir nemoku - tik tuos 2 klausimus is kokio 100 :DD
..na gal cia tokie nuolat besikartojantys laimingi atsitiktinumai...bet man daug kas gyvenime tiesiog is dangaus nukrito....todel ir tikiu likimu ;)
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#269804 Manau, kad nera zmogaus kuo nors netikinciu.

Kas tiki kokiu nors Dievu, kas Aukstesne jega, Drakonu, Perkunu, Velniais, Likimu, Galimybem, Svajonem, Iliuzijom, Sapnais, Savimi, savo Samones galia, Protu, savo Galimybem, Tikimybes teorijom, Samanais.... Kasdienybe, net pastoviu Nesisekimu (man siandien vel viskas bus blogai) ... Visatos desniais.... Na, net kvailys tiki, kad jis Proto bokstas...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:
..na gal cia tokie nuolat besikartojantys laimingi atsitiktinumai...bet man daug kas gyvenime tiesiog is dangaus nukrito....todel ir tikiu likimu ;)
todel zmones ir tiki likimu... :angel
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#269807 Taip, Paukšti, aš tikiu mokslu ir blaiviu žmogaus protu, bet tai YRA logiškai paaiškinama ir NĖRA niekaip susiję su tikėjimu, apie kurį kalbate jūs.

Iš tavo sąrašo galiu lengvai atrinkti dalykus, kuriems galiu sakyti "taip", o kuriems - "ne". Kaip galima netikėti galimybėmis? Jos paprasčiausiai yra. Arba tikimybės teorija? Koks žmogus galėtų pasakyti, kad tikimybės teorijos nėra? :) O va šamanai, velniai, drakonai, dvasios ir aukštesnės jėgos, lemiančios mūsų likimą - visai kita sritis, pati supranti...

Maingirdai, aš net neįsivaizduoju, kuo remiantis teigi, kad savo likimo tai jau nepakeisi? Kaip tu patikrini išvis, ar tu savo veiksmais per visą gyvenimą jį keitei, ar ne? Kas būtų, jei būtų? Ar nebuvo gyvenime kritinių momentų, kai turėjai kažką pasirinkti? Tikrai buvo. Tu rinkaisi. Taip ir keitei savo gyvenimą.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
mumu rašė:.

Maingirdai, aš net neįsivaizduoju, kuo remiantis teigi, kad savo likimo tai jau nepakeisi? .
remiuosi gyvenimo patirtimi.Taip ,kai ka gyvenime gali pakeisti ,bet ne viska.O ir pasirinkimas ne visada buna.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#269900 vistiek kaip šauksi į tą likimą, taip ir atsilieps :))) mūsų ir aplinkinių galvose (nesinori sakyt rankose) yra likimas, bent mano nuomone.
Nors aišku lengviau tikėt likimu kaip kažkokiu atskiru dariniu/dievybe, tada galima jį kaltint, kad nesiseka, arba girtis, kad vo mane myli likimas :achtung
Juk nuo pradžių pradžios, žmonėm yra būdinga sudėtingus dalykus paaiškint paprasčiau ir nesukt galvos.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#269906 esu is tu, kurie nesekmes atveju grauzia save, kad va nepavyko, neidejau pastangu pakankamai, neatsiduriau reikiamoj vietoj reikiamu laiku ir t.t. tai kartais tikrai daug geriau sau pasakyti 'taip turejo buti' nei uzesti save iki depresijos del susiklosciusiu ne pagal plana ivykiu.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#269941 mes planuojam dievas juokiasi...kartais intentions geriau kaltint ta likima nei save,..papraščiausiai lengviauu...bet visgi daukas priklauso ir nuo mūsų poelgiu...
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
intentions rašė:esu is tu, kurie nesekmes atveju grauzia save, kad va nepavyko, neidejau pastangu pakankamai, neatsiduriau reikiamoj vietoj reikiamu laiku ir t.t. tai kartais tikrai daug geriau sau pasakyti 'taip turejo buti' nei uzesti save iki depresijos del susiklosciusiu ne pagal plana ivykiu.

praeities nepakeisi, bet būdami dabartyje, galim dėliot pamatus ateičiai ;D nors ir pats graužiaus neseniai dėl praeities netolimos, bet viltis durnių motina, todėl tikiu antru šansu :angel
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#269994 svarbiausia turėt viltį..tikrai esame išgirsti ir pirmu šansu ir antru bei trečiu apdovanojami..kas tikisi, tam pavyksta :)))
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#270020 nu vat lengviau pasakyti 'reiskia taip ir turejo but' ir laisvai bandyt dar karta, o ne uzest save ir bijot del nesekmes pajudet is tasko.
renkuosi pirma varianta :) antras per ilgai gyvenima gadino :achtung
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#270023 o gal taip neturėjo būt, bet kas buvo - to nepakeisi. kas buvo - to nebeturės būt, tebūna geriau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#270026 o man dazniausiai atsitinka taip, kad tos nesekmes vistiek iseina i gera, po to atsigrezes tai pamatai... reiskia taip turejo but :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#270027 Zinoma, Intentions :) Jei jau ivyko - tu nieko nebepakeisi - vadinasi taip ir turejo but. Kam save uzgruzint, juk gyvenimas ir taip sunkus. Geriau ivertint tai kaip gyvenimo pamoka.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#270118 Paveikslėlis
as tikintis ,todel mane saugo sventieji ir padeda man.