Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė eivila
#263580 Na turbūt čia aš turiu didžiausią patirtį su šitais vaistais. Geriu juos gal 10 metų. Norėjau ne kartą jų atsipurtyt,bet taip ir nepavyko. Ir nereikia meluot,kad prie antidepresantų nepriprantama. Dar ir kaip priprantama. Su svoriu problemų neturiu,bet jeigu vakare neišgeriu neužmiegu visiškai. Po poros nemigo naktų jei ir pavyksta užsnūst,tai tuoj pat pabundu nuo košmarų. Kad ir kaip ieškojau informacijos apie ilgalaikį šio vaisto vartojimą taip ir neradau.
Parašė All_Of_It
eivila rašė:Na turbūt čia aš turiu didžiausią patirtį su šitais vaistais. Geriu juos gal 10 metų. Norėjau ne kartą jų atsipurtyt,bet taip ir nepavyko. Ir nereikia meluot,kad prie antidepresantų nepriprantama. Dar ir kaip priprantama. Su svoriu problemų neturiu,bet jeigu vakare neišgeriu neužmiegu visiškai. Po poros nemigo naktų jei ir pavyksta užsnūst,tai tuoj pat pabundu nuo košmarų. Kad ir kaip ieškojau informacijos apie ilgalaikį šio vaisto vartojimą taip ir neradau.

tai tau nekas :D
Vartotojo avataras
Parašė eivila
#263624 O man tai visai nelinksma. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#263632 Aš irgi manau kad nelinksma...
Aš priaugau nuo šio vaisto. Daug.
Parašė All_Of_It
#263814 man visas svoris nuo sio vaisto i pilva eina , o jum ?
Parašė Baran
#264057 vaistas tikrai vertas demesio, svorio neaugina visai, viskas eina i tualeta :D
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#264407 oi nuo jo tikrai auga svoris
Parašė All_Of_It
#270431 Labai svarbu . atsakykite.

Ar kai nutrauki remerona svoris daug nukrenta ? ar lieka toks pat , nes priaugau jau labai daug kilogramu, ir noriu toks likti nei maziau nei daugiau nebereikia , tai galvoju jei jy nutraukus krenta svoris tai uzsiauginsiu dar plius 10 kilogramu, o jei nekrenta tai nutrauksiu dabar.
Parašė All_Of_It
kunigaikštisMyškinas rašė:Nukrito man, bet ne visas kurį priaugau...

o daug krenta ar ne ? puse priaugto svorio bent liko ? krito nes nebevalgei tiek daug ar seip krito ?
Parašė All_Of_It
#270520 a tai dar tada auginsiu , jei puse nukrenta tai reikia varyti virs 100..
Parašė All_Of_It
#270527 kas dar esate gere sy vaista , ir nutraukus kaip svoris ar labai krito ?
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#270553 kažkada gaudavau šitą mirzateną (kiek aš pamenu, jie labai labai jau man netiko)