Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#271147 Padidino gydytojas doze iki 150 mg, kolkas jauciuosi gerai
ParašėKatastrofa
pasaulis rašė:man asmeniškai nepadėjo, bet žinau atvejų kam tikrai padėjo. Apsiėjo su 50 - 100 mg kasdieniniu sąžiningu vartojimu, rezultatai po 6-9 sav.

Aš jau 5 mėnesiai sertraliną geriu rytais po 50mg ir jokių nusiskundimų... Atstatė viską į savo vietas. Psichiatras klausė apie nutraukimą, bet pasakiau, kad dar pagersiu, atsarga gėdos nedaro. Jis net miegą sunormalizavo, jokių neuro, tik šis stebukliukas :)
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
pasaulis rašė:man asmeniškai nepadėjo, bet žinau atvejų kam tikrai padėjo. Apsiėjo su 50 - 100 mg kasdieniniu sąžiningu vartojimu, rezultatai po 6-9 sav.

Man pradejo veikti vos uz keletos valandu, visa per laika susikaupusi liudesi, nuovargi kaip ranka nueme :DD
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#272719 Man ir galima sakyt tik šitas padėjo...gydytoja nežino,kad vis dar vartoju,.bet be jo neįsivaizduoju kas būtų..man jis padeda..tik šalutiniai baigia užknist...
Parašėmarronnier
Revenant rašė:

Man pradejo veikti vos uz keletos valandu, visa per laika susikaupusi liudesi, nuovargi kaip ranka nueme :DD

Ach ta saviitaigos galia. =)
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#273203 Ne saviitaigos, is tiesu padejo. Isgeriau tablete, nuejau miegoti ir vidury nakties pabudau su nepaaiskinamu laimes jausmu ir energijos antpludziu! Mintys tiesiog vijo viena kita ir kas svarbiausia - vien tik pozityvios! Per pirmas 3 dienas beveik nemiegojau naktim, tiek dziaugsmas liejosi per krastus :DD
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#273216 Fizikine prasme jums tikrai negalėjo padėti, nebent zoloftą išgerėte su kitais vaistais, pvz raminamaisiais.

Antidepresantai, šiuo atveju sertraline veiklioji medžiaga "kala" tiesiogiai į smegenis ne greičiau nei 10 parų, mokslininkai taip sako. Dėl to, kad veiklioji medžiaga turi išcirkuliuoti per visą organizmą ir įsisavinti ten kur jos reikia - smegenyse, o tai nei per parą, nei per tuo labiau kelias val neatsitinka, nes tai ne raminamieji, tiesiogiai centrinės nervų sistemos neveikia :)

Bet džiugu dėl jūsų, saviitaiga iš tikrųjų yra labai didelė dalsi gydymo.
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#274455 Dar karta kartoju, kad nebuvo cia jokio placebo efekto! Pries tai daug metu vartojau visokiausius vaistus ir niekas nepadejo, o vos tik gydytas israse Setraline - iskart pagerejo! Jei butu buves placebo efektas, tai ir kiti vaistai "pagydytu". bet taip nenutiko. O raminamuju nevartoju
Parašė Baran
#284172 man nuo jo mieguistumas vis norisi gulet ir miegot daugiau nieko kam nors yra taip buve? ar praeina? ir dar kaip ne savo kune jauciuosi prislegtas
Parašė Baran
#285285 ar kam augo nuo zolofto svoris?
Parašėmarronnier
#285299 Man krito.
Parašė Baran
#285318 man salutiniai baisus atrodo is pilvo baime isleks, stiprus nerimas, gal netinka man. ar jis panasus i prozaca? nes prozacas panasiai veike
Parašė buvusi
#287129 aš ir nuo vakar pradėjau gert šį vaistą po 50 mg ryte, prieš tai gėriau amitriptyliną, bet nuo jo man svoris augo, tai tikiuosi šis viską man sustatys į vietas (kažkada esu jau gėrus sertraliną)
Vartotojo avataras
Parašė Samanta
Baran rašė:ar kam augo nuo zolofto svoris?

Per savaite priaugau 5 kg, net nenoriu pagalvot kas toliau bus.