Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
#271634 nesuprantu kaip jum jis padeda geriau po 20 mg kas diena , tas pats kas vendni gerciau , tik apetitas dingavo isgerus ir viskas , blogiausias vaistas koky esu gyvenime geres.
Parašė Baran
#271638 as kol kas geriu savaite nieko nejauciu jokio efekto
Parašė Baran
#271639 tik nezinau ar verta toliau gert kai blogi atsiliepimai ir gydytoja sake kad jis yra labai labai silpnas palyginus su paroksetinu
Parašė Baran
#271641 kiek ilgai gerei po 20 mg?
Parašė All_Of_It
Baran rašė:kiek ilgai gerei po 20 mg?

2 metus
Parašė Baran
#271644 2 metus gerei o kam klausymas? per menesi nepadeda reikia keisti
Parašė burial
Baran rašė:tik nezinau ar verta toliau gert kai blogi atsiliepimai ir gydytoja sake kad jis yra labai labai silpnas palyginus su paroksetinu

escitalopramas yra pats stipriausias SSRI, nes jis vienintelis tikras SSRI, kiti turi salutiniu funkciju. Depresija tikrai turi gerai pakelti, jei obsesijos ir nerimas, tai paroxetinas geriau. Jei nepadeda visvien, tai galima bandyti noradrenerginius AD kaip mirtazapinas ar bupropionas
Parašė Baran
#271664 ne dekui mirtazapina gyvenime negersiu tik miegi ir valgai daugiau nieko svoris auga ohoho buproprionas netinka prie obsesiju ir nerimui jis aktyvinantis man tinka tik SSRI grupes antidepresantai gydytoja sake nes bandziau ir cymbalta ir venlafaksina ir daug daug, bet kazin cipralexa gal reikia ilgiau gerti? siaip dabar kai pradejau gerti ir mazinti paroksetina tokia depresija kad nesinori su nieko sneket ir galvoj nulis minciu o del stipriausio tu esi neteisus stipriausias is SSRI yra paroksetinas is kitos grupes venlafaksinas, man pati gydytoja sake kad cypralexas yra zymiai zymiai silpnesnis uz seroxata, tik esu skaites kad jis yra gryniausias is SSRI (cypralexas) tai tiek
Parašė Baran
#271665 bet as geriu cypralexa ir nejauciu kad jis man veiktu ar ka kaip saldaini suvalgau deja tik savaite geriu, nuo siandien 20 mg pradejau gerti, gal reikia kazkiek pagerti, gal pades del depresijos? bet kol kas as juo nusivyles, paroksetinas iskart man suveike beveik kita diena jau ne tokios depresines mintys buvo
Parašė Baran
#271672 pradejau nuo 10 mg - juos geriau 5 dienas, 20 mg - 1 diena
Parašė Baran
#271673 bet turbut jie nepadeda nes nuo paroksetino libido buvo visiskai sumazejes o nuo situ nieko kaip buvo taip ir yra nezinau ar gert toliau ar ne jau beprasmiska darosi, nuo depresijos ner jegu visiskai ka nors nuveikt sunkiausia
Parašė All_Of_It
#271679 Baran neklausyk ka kiti cia nusisneka , cipralexas yra labai silpnas vaistas . nenuims jis jokiu obsesiju taip pat ir depresijos , cia kas serga silpna depresija tik padeda , as geriau 2 metus nes galvojau gal pades gal ne , bet taip ir nepadejo , pakeite i paroksetina iskarto padejo .
Parašė Baran
#271688 gersiu dar pabandysiu po 20 mg ir kiek laiko turetu praeit kad nors kiek pagerejimas butu nors biski depresija praeitu kiek turetu laiko praeit? jeigu per tiek laiko nepraeina kiek zinau reikia keist vaistus
Parašė Baran
#271689 as tik nesuprantu taves kaip galima gerti 2 metus vaistus ir jeigu nedingsta depresija jug reikia po menesio kokio keist kaip cia taip pas tave matyt nesunki depresija buvo kaip pas mane dabar tai tik lovoj gulet daugiau nieko nesinori ir panikos atakos su socialine fobija tokios kad bijau i lauka iseiti
Parašė All_Of_It
#271704 pas mane kitokia liga siek tiek.. kazinau tai geriau geriau visad galvojau pades gal kada nors , bet nepadejo . o seip jei per menesi nepajusi pagerejimo tai keisk nes vistiek turi bent kazka pajaust , kad geriau , jei ne reiskia netinka