Moderatorius: signs

Parašė Baran
#271016 netinka man prozacas dabar bandau cipralexa bet nelabai perima depresuha dar didesne
Parašė All_Of_It
#271278 gal kas zinot toki salurini poveiki ? zodziu geriu seroxat remeron ir tiapridal , as vyras 25 metai, ir po puse metu vartojimo pradejo skaudet spenelius, ypac kai palieciu taip nemalonu ir duria. skaiciau , kad tai kazkokia ginekomastija.. dabar pas daktare tik uz triju menesiu , nezinau cia ar labai blogai ar reikia nueit skubos tvarka. kam yra taip bive ?
Parašė Baran
#271288 buvo ir man taip bet cia greiciausiai ne nuo vaistu budavo uzeidavo taip palieti nemalonu skuda duria ir tt bet dabar nebera nezinau kas cia
Parašė kgrey
#271597 Sveiki,
Sakau, gal pasidalinsiu savo patirtimi su Seroxat, gal kam bus naudinga (atsimenu, kaip pati ieskojau atsakymu i klausimus pries pradedama vartoti, ir kaip bijojau).
Geriu Seroxat beveik 3 men. nuo nerimo sutrikimo ir ikyriu minciu. Pradejau gerti po 5mg (ketvirtuka tabletes), pirma savaite buvo gana kosmariska, nes baisiai sustiprino nerima, iki tokio lygio, kad net raumenys atrode sutraukti, labai lengvai issiprovokuodavo panikos atakos, plius negalejau valgyti - nepykino, bet su maistu buvo prastai, tiesiog nieko negalejau susikisti i burna...ai dar buvo su spaudimu bajeriu, mano siaip labai zemas, tai buvo nukrites tiek, kad vos ne iki alpimo..Tada gyd. liepe padidinti doze, emiau gerti po puse tabletes, 10 mg, visi salutiniai labai greitai eme silpneti, ir gal per savaite baigesi, o emus vartoti pilna doze, pasijutau kaip zmogus. Toks, kokiu jau ilga laika nebuvau. Nerima nueme visiskai, minciu pasitaiko, bet jos nebe tokios ikyrios, visur einu, viska darau, ir jauciuosi labai rami ir beveik laiminga :) Atvirai - nesitikejau, kad bus sitaip, laukiau labai baisiu dalyku, bet viso to nebuvo, uzteko savaitele pakenteti...kad zinotumet, kaip as bijojau pradeti, visda buvau gana priesiskai nusistaciusi pries tokius gydymo metodus, bet situacija buvo tokia, kad buvau pasiryzusi bet kam, kad tik palengvetu.

Beje, kam idomu: tablete geriu ryte kartu su Fluanxol'iu 1mg, o vakare keleta kartu pavartojau alkoholio. Tai va, ispudziai tokie, kad is pradziu atrodo, kad alkoholis visiskai neveikia, reikia isgerti zymiai daugiau, nei paprastai, kad kazkas pasijustu. Kita ryta (nors viena karta, taip jau gavosi, isgeriau tikrai nemazai, kaip sau, stipriu gerimu), jokiu pagiriu, jokio galvos skausmo, absoliuciai jokiu blogu emociju. Iskyrus kad alkoholis susilpnina paciu vaistu veikima, todel iki kazkokio lygio grizta nerimas. Todel siaip nerekomenduoju gydymosi metu gerti, bet nieko blogo, bent jau man, neatsitiko, taigi manau pora tauriu vyno tikrai galima.

Sekmes visiems ir sveikatos :)))
Parašė All_Of_It
kgrey rašė:Sveiki,
Sakau, gal pasidalinsiu savo patirtimi su Seroxat, gal kam bus naudinga (atsimenu, kaip pati ieskojau atsakymu i klausimus pries pradedama vartoti, ir kaip bijojau).
Geriu Seroxat beveik 3 men. nuo nerimo sutrikimo ir ikyriu minciu. Pradejau gerti po 5mg (ketvirtuka tabletes), pirma savaite buvo gana kosmariska, nes baisiai sustiprino nerima, iki tokio lygio, kad net raumenys atrode sutraukti, labai lengvai issiprovokuodavo panikos atakos, plius negalejau valgyti - nepykino, bet su maistu buvo prastai, tiesiog nieko negalejau susikisti i burna...ai dar buvo su spaudimu bajeriu, mano siaip labai zemas, tai buvo nukrites tiek, kad vos ne iki alpimo..Tada gyd. liepe padidinti doze, emiau gerti po puse tabletes, 10 mg, visi salutiniai labai greitai eme silpneti, ir gal per savaite baigesi, o emus vartoti pilna doze, pasijutau kaip zmogus. Toks, kokiu jau ilga laika nebuvau. Nerima nueme visiskai, minciu pasitaiko, bet jos nebe tokios ikyrios, visur einu, viska darau, ir jauciuosi labai rami ir beveik laiminga :) Atvirai - nesitikejau, kad bus sitaip, laukiau labai baisiu dalyku, bet viso to nebuvo, uzteko savaitele pakenteti...kad zinotumet, kaip as bijojau pradeti, visda buvau gana priesiskai nusistaciusi pries tokius gydymo metodus, bet situacija buvo tokia, kad buvau pasiryzusi bet kam, kad tik palengvetu.

Beje, kam idomu: tablete geriu ryte kartu su Fluanxol'iu 1mg, o vakare keleta kartu pavartojau alkoholio. Tai va, ispudziai tokie, kad is pradziu atrodo, kad alkoholis visiskai neveikia, reikia isgerti zymiai daugiau, nei paprastai, kad kazkas pasijustu. Kita ryta (nors viena karta, taip jau gavosi, isgeriau tikrai nemazai, kaip sau, stipriu gerimu), jokiu pagiriu, jokio galvos skausmo, absoliuciai jokiu blogu emociju. Iskyrus kad alkoholis susilpnina paciu vaistu veikima, todel iki kazkokio lygio grizta nerimas. Todel siaip nerekomenduoju gydymosi metu gerti, bet nieko blogo, bent jau man, neatsitiko, taigi manau pora tauriu vyno tikrai galima.

visu pirma gerti negalima grieztai vartojant jy. fluanxolis labai piktas vaistas kuri isgerus man budavo dar blogiau. o po 10 mg tai netikiu , kad galejo nuim,ti nerima ir mintis , cia vaikiska doze .. kazkoks neitikinantis pasakojimas. sekmes.
Parašė All_Of_It
kgrey rašė:Sveiki,

visu pirma gerti negalima grieztai vartojant jy. fluanxolis labai piktas vaistas kuri isgerus man budavo dar blogiau. o po 10 mg tai netikiu , kad galejo nuimti nerima ir mintis , cia vaikiska doze .. kazkoks neitikinantis pasakojimas. sekmes.
Parašė Baran
#271640 tokios 10 mg seroxat dozes nera kad nuimtu tavo visus simptomus tikriausiai isisavinai i galva ir viskas 20 mg ir tai skaitosi nelabai daug nuo ikyriu mynciu 40 mg bet negaliu jo gerti nes svoris labai auga pats pykciausias vaistas man del svorio o padedavo tai gan gerai
Parašė All_Of_It
Baran rašė:tokios 10 mg seroxat dozes nera kad nuimtu tavo visus simptomus tikriausiai isisavinai i galva ir viskas 20 mg ir tai skaitosi nelabai daug nuo ikyriu mynciu 40 mg bet negaliu jo gerti nes svoris labai auga pats pykciausias vaistas man del svorio o padedavo tai gan gerai

jo svori augina , ir man daktare sake , kad mintim ir nerimui minimum 30 mg , seip 40 geriausia per diena.
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
#271648 Nerimui geriu 20mg .padeda.bet jo,svoris auga.bet pastebejau del to,kad kai pradejau geriau jaustis tai nebe valgau,o edu.manau del to ir svoris auga.
Parašė Baran
#271650 ne as needziau ir svoris is oro augo truputi suvalgai ir auga nezinau ka jis daro organizmui kad taip priaugau nuo jo 30 kg
Parašė Baran
#271651 todel bandau keisti bet nezinau vat ciprlaexa geriu savaite ir nejauciu jokio efekto nei blogo nei gero kaip saldainiai jie man... man atrodo per silpni ar kas galvoju apie citaloprama gydytoja sake buna kad geriau veikia nei cipralexas
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
Baran rašė:ne as needziau ir svoris is oro augo truputi suvalgai ir auga nezinau ka jis daro organizmui kad taip priaugau nuo jo 30 kg

eina sau.30kg :x viskas.nuo ryt stoju ant grieztos dietos.o kaip tau su fizine veikla?gal mazai judejai?
Parašė Baran
#271655 sportavau i savaite 4 kartus ejau i sporto sale kardio ir tt ir niekaip svoris nemazejo bet tik va sumazinus doze iki 10 mg iskart pradejo svoris po biski krist bet atsirado vel depresija panikos priepuoliai obsesijos generalizuotas nerimas ir tt nezinau kuom keist
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
Baran rašė:sportavau i savaite 4 kartus ejau i sporto sale kardio ir tt ir niekaip svoris nemazejo bet tik va sumazinus doze iki 10 mg iskart pradejo svoris po biski krist bet atsirado vel depresija panikos priepuoliai obsesijos generalizuotas nerimas ir tt nezinau kuom keist

o psichoterapija?