Moderatorius: signs

Parašė Baran
#271659 metai su puse
Parašė kgrey
#271661 O ko jau cia taip neitikima, sakau, kaip yra.
Beje, neisiskaitete, 20 mg geriu. O Fluanxolis bent jau man visai "nepiktas", ji senokai jau vartoju, ir nieko blogo, tik gerai man nuo jo.
Keistas man sitas forumas, jau ne karta pastebiu, kad isdurninami tie, kurie pasisako. Taip ir i depresija galima pult, is tikruju.
Maniau, cia zmones susirinke kad palaikytu vienas kita, ai vienzo, labai ilgai dvejojau prisiregistruodama, ir jau gailiuosi. Velniop toki foruma.
Sekmes visiems :)))
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
kgrey rašė:O ko jau cia taip neitikima, sakau, kaip yra.
Beje, neisiskaitete, 20 mg geriu. O Fluanxolis bent jau man visai "nepiktas", ji senokai jau vartoju, ir nieko blogo, tik gerai man nuo jo.
Keistas man sitas forumas, jau ne karta pastebiu, kad isdurninami tie, kurie pasisako. Taip ir i depresija galima pult, is tikruju.
Maniau, cia zmones susirinke kad palaikytu vienas kita, ai vienzo, labai ilgai dvejojau prisiregistruodama, ir jau gailiuosi. Velniop toki foruma.

na nereikia pykt.cia mes visi daugiau ar maziau depresuoti.vieno molio. B) pries desimt metu geriau pati po 10mg .nuo nerimo ir panikos.ir tikrai padejo.tokia doze parinko daktare.juk nedidinsiu savavaliskai.o kas liecia alkoholi tai tikrai jo negalima vartoti su vaistais.cia tai jau tikrai nepritariu.cia mano nuomone.
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
Baran rašė:metai su puse

kaip suprantu seroxato atsisakei tik del to kad svoris augo?
Parašė Baran
#271669 taip sveriau 120 kg ugis 190
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
#271676 Na o nukrito kiek nuo nebegerimo seroxato?
Parašė All_Of_It
#271680 kaip kazkada skiau Seroxat + Remeron = Svorio auginimo bomba . ir 50 kg gali priaugt per maziau nei puse metu tik nezinau ar nutraukus krenta ar ne.
Parašė Baran
#271681 nu tai irgi nesamone gyvent su tokiu antsvoriu man svoris yra beda
Parašė Baran
#271683 tai ka tu pasiulysi gert? paroksetino tikrai negersiu, venlafaksinas ir cymbalta netinka obsesijoms ir nerimui geres esu, tik is SSRI zoloftas tikrai ne pats baisiausias mano ad nebuvo jegu isvis tik gulet norejosi, lieka cypralex, cipramil. Welbutrin elontril fevarin netinka, trittico sudukas esu geres
Parašė Paula
kgrey rašė:O ko jau cia taip neitikima, sakau, kaip yra.

piktas piktas forumas ir as ta pastebejau, ir ka as geriau po ketvirti paskui po 10 mg ir po to20 mm kol pripratau ir dabar liuks :) o del gerimo tai galima drasiai isgerti viena taure vyno ar sampano nenumirsit ir nieko nebus :)
Parašė All_Of_It
#271705 cia tas pats kas pasakyt galima vartot narkotikus , nenumirsi nieko nebus, vaikiskos mintys, geda net skaityti, gerti grieztai draudziama. Baran as tau siulyciau nueit pas daktare paprasyt siuntimo i ligonine as i azuolyno ar kokia kita ligonine ir tau ten parinks vaistus ir paleis su parinktais vaistais , namie but nera iseitis , tik dar bklogiau bus.
Parašė kgrey
All_Of_It rašė:cia tas pats kas pasakyt galima vartot narkotikus , nenumirsi nieko nebus, vaikiskos mintys, geda net skaityti, gerti grieztai draudziama.

Man atrodo, gerdami vaistus mes visi stengiames sugrizti i "normalu" gyvenima, kuriame yra pasibuvimai su draugais, pasisedejimai su draugem prie taures vyno ir dar daug kitu mazu malonumu. Gerti nerekomenduoju, ir tikrai neskatinu, bet nemanau, kad elgiuosi kazkaip neatsakingai, isgerdama - su gydytojos leidimu - pora tauriu vyno. Saikas, stai kur esme.
Parašė Paula
All_Of_It rašė:cia tas pats kas pasakyt galima vartot narkotikus , nenumirsi nieko nebus, vaikiskos mintys, geda net skaityti, gerti grieztai draudziama. Baran as tau siulyciau nueit pas daktare paprasyt siuntimo i ligonine as i azuolyno ar kokia kita ligonine ir tau ten parinks vaistus ir paleis su parinktais vaistais , namie but nera iseitis , tik dar bklogiau bus.

taip gerti draudziama kibirais, bet nuo raudono vyno ar Taures sampano nieko neatsitiks . O jei jums geda skaityti tai uzsimerkite ir neskaitykite :) bet rimtai kokie cia visi pikti :D :D :D :D :D
Parašė Paula
kgrey rašė:
All_Of_It rašė:cia tas pats kas pasakyt galima vartot narkotikus , nenumirsi nieko nebus, vaikiskos mintys, geda net skaityti, gerti grieztai draudziama.

Man atrodo, gerdami vaistus mes visi stengiames sugrizti i "normalu" gyvenima, kuriame yra pasibuvimai su draugais, pasisedejimai su draugem prie taures vyno ir dar daug kitu mazu malonumu. Gerti nerekomenduoju, ir tikrai neskatinu, bet nemanau, kad elgiuosi kazkaip neatsakingai, isgerdama - su gydytojos leidimu - pora tauriu vyno. Saikas, stai kur esme.

viskas gerai man psichologas irgi leido po taure vyno aisku ne kiekviena diena bet savaitgali galima :)
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
Paula rašė:
viskas gerai man psichologas irgi leido po taure vyno aisku ne kiekviena diena bet savaitgali galima :)

Psichologas vaistu neisraso, tad jis gali leisti ir kanistra vyno isgerti. Apskritai, psichologas gali rekomenduoti, o ne leisti - neleisti. O ta taure vyno dazniausia viena nebuna. Ypac, kai pajauciamas ''kaifas'' sumaisius su vaistais. Tad, jei nenorite , dar daugiau psichikos ''istabaluoti''- geriau tokiu cirku nekresti.