Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#271811 O realiam gyvenime visi su jumis šneka tik maloniai ir švelniai? Visada?

Čia kaip ir realiam gyvenime, visi turi skirtingas nuomones ir skirtingai jas išreiškia-vieni švelniai, kiti kategoriškai.

O daryti išvadas apie visus narius iš dviejų pasisakymų kaip ir ankstoka =)
Parašė Paula
Paukstis rašė:
Paula rašė:
viskas gerai man psichologas irgi leido po taure vyno aisku ne kiekviena diena bet savaitgali galima :)

Psichologas vaistu neisraso, tad jis gali leisti ir kanistra vyno isgerti. Apskritai, psichologas gali rekomenduoti, o ne leisti - neleisti. O ta taure vyno dazniausia viena nebuna. Ypac, kai pajauciamas ''kaifas'' sumaisius su vaistais. Tad, jei nenorite , dar daugiau psichikos ''istabaluoti''- geriau tokiu cirku nekresti.

PSICHOLOGAS - PSICHIATRAS tinka?

Visi esam su savo nuomone ir elgiames kaip geriau. o mano manymu kiek beskaiciau sita foruma na tikrai visi pikti, bet juk reikia vienas kitam palaikymo. supratimo. :da
Parašė kgrey
#271828 Ant mano vaistu pakuotes parasyta, kad Seroxat saveika su alkoholiu nenustatyta (nors vartoti alkoholi nerekomenduojama). Taigi, joks "kaifas" sumaisius su vaistais neegzistuoja. Man asmeniskai silpneja ne vaistu, o alkoholio poveikis. Jo, pasirodziau cia kaip kokia uzkietejus alkoholike, nors siaip jau esu daugiau prie abstinentu.
Bet, noriu pasakyti, kad labai daznai sito forumo nariai manosi zinantys daugiau uz gydytojus. Na, kiekvieno reikalas, bet as savo gydytoja pasitikiu, ir viska sprendziu atsiklaususi jos, o ne atsiliepimu forume. Jei buciau tikejusi tuo, ko galima internete, ypac angliskuose forumuose, pasiskaityti apie Seroxat, buciau net nepradejusi gerti. O is tiesu sitie vaistai man labai tinka ir labai padeda, netgi tokia kai kuriu nuomone juokinga doze kaip 20 mg.
Parašė All_Of_It
#271833 Gerdami vartojant antidepresantus ar raminamus , migdomuosius vaistus labai rizikuojate savo sveikata , o ypac dar didesne depresija , ir dideliu nerimu kita diena.
Parašė kgrey
All_Of_It rašė:Gerdami vartojant antidepresantus , o ypac dar didesne depresija , ir dideliu nerimu kita diena.

Del raminamuju ir migdomuju as nezinau, nevartoju, del kitko sutinku. Bet kad kazkas blogo pasijustu, tikrai daug isgerti reikia.
Parašė Baran
#272100 negaliu nusokt
Parašė Paula
Būsena rašė:O realiam gyvenime visi su jumis šneka tik maloniai ir švelniai? Visada?

Čia kaip ir realiam gyvenime, visi turi skirtingas nuomones ir skirtingai jas išreiškia-vieni švelniai, kiti kategoriškai.

O daryti išvadas apie visus narius iš dviejų pasisakymų kaip ir ankstoka =)

Realiame gyvenime dazniausiai taip . Bet manau nebutina cia juoktis ar sakyti negali buti kad vartojat po 10 mg ale meluojam. As asmeniskai pima kart pradejau gerti po ketvirti didinau iki puses paskui jau visa ir turiu karcia patirti. Ir nebutina cia vaikais vadinti.
Parašė Paula
All_Of_It rašė:Gerdami vartojant antidepresantus ar raminamus , migdomuosius vaistus labai rizikuojate savo sveikata , o ypac dar didesne depresija , ir dideliu nerimu kita diena.

siaip jei pasiskaicius vartojant seroxata nei energetiniu gerimu egalima, nei vaistu nuo galvos skusmo vaistu ir t.t
Parašė Baran
#272103 as energetinius lakiu kava 5 litrus ivarau i diena ir tt
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#272104 tai tau nuo tokio kiekio ir be depresijos nerimas turi būti nerealus.
Parašė Paula
Baran rašė:as energetinius lakiu kava 5 litrus ivarau i diena ir tt

tai tau nuo tokio kiekio kavos netabaluoja sirdis>>> :bloga :bloga :bloga
Parašė Baran
#272108 isgeriu atenolol ir nebesitabaluoja :D
Parašė All_Of_It
#274213 ka daryti jei geriu seroxata ir remerona ir speneliai labai isdidejo , skauda palietus , tokie atrodo pilni vandens papai .. ar cia reikia skubiai eiti pas daktara ? ar praeis ?
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#276359 Labukas visiems :)) Prisiskaiciau cia visokiu idomybiu ir nusprendziau prisiregistruoti ir pasidalinti savo patirtim su vaistais :) 4 metus su pertraukom jau vartoju vaistus, pries du metus geriau Seroxat, vartjau apie du metus, jis man lb padejo :) Po biski dingo nerimo priepuoliai, panikos atakos:) Kartu su juo vartojau Bromazepamum ir xanax tik retais atvejais..
Na nutraukti istikruju buvo tikrai labai nesunku, kazkaip man isejo staiga nutraukti seroxato vartojima, panasiai menesi jutau dilgciojimus visam kune, na bet iskest buvo galima :) Taigi poto isvaziavau i uzsieni padirbeti, pusei metu. Viskas klojosi gerai, nebudavo nei didelio nerimo, nei panikos ataku :) Na gryzau i Lietuva ir vel viskas prasidejo,, pastovus rytines nerimas, galvos svaigima, pastovios ikyrios mintys ir visi kiti nemalonus pojuciai... bandziau vaduotis bromazepamu. Na bet vistiek pradejau gerti antidepresantus, israse ESCITALOPRAMUM. Pasalinius jauciau gal du menesius, vos is namu galejau iseiti, pykinimas, pastoviai sirdis dauzydavosi, jokio apetito, nezmoniskas nerimas.. na bet sugebejau iskenteti, na bet nerimas visiskai nepraejo Toliau prasidejo sirdies permusimai, tiriausi sirdi viskas OK. Nusprendziau, kad permusimai prasidejo nuo situ antideprsantu, budamas uzsienyje pradejau mazint ir meciau as juos. Bet viena vakara atsitiko tikras kosmaras, prasidejo didziulis nerimas, galvos svaigimas, panika. Vos galejau atsistoti, kojos pacios linko, nesiorentavau aplinkoj visiskai... tai teko iskviesti greitaja. Na kaip ir Anglijoje dave viena tablete ir neisrase jokiu vaistu, nes kaip tik tuo metu jokiu neturejau .. Teko grysti i Lietuva vel pradeti gydyma, nes nebegaliu. Kiekviena ryta atsikeliu su nerimu, nesavikontrole, galvos svaigimu... buvau pas daktare israse kazkokiu nauju Paroxetine orion, nors prasiau Seroxat. Bet nusprendziau ju nepradeti gerti nes bijau salutiniu ir eisiu prasyti Seroxato..o iki siol gyvenau su Bromazepamu ..Tai tiek :) Nlb net suprantu ka cia prirasiau :D
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#278199 paroxetin ir yra seroxatas, tik cia kitas pavadinimas ;DDD o daktaru bijot nereikia