Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#270562 man jis tiko, bet po to perrašė į ketipinorą, bet šį kartą jau vaistinėje man ir to neturėjo, tai iškišo tos pačios veikliosios medžiagos, kaip seroquelio ir ketipinoro, turintį "Kventiax". tikiuosi nenusibaigsiu, jei ten slovakų ar slovėnų rankų darbo jis...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#270567 o as apsidziaugiau man euro vaistinej ikiso lenkiska ketipinora ,ale koks pigus.Apsidziaugiau ir taip pat veikia.Tiesa ,man jo nekompesuoja.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#270653 Maingirdai, kaip tau su tuo ketipinoru?
Kada tu ji geri?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#270654 Radau. Geri nakčiai. Tai jis tik migdo jus? radau pas save, kažkada mečiau. Gal nakčiai pabandžius... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#270656 as dabar pirksiu lenkiska ketipinora 25 mg nakciai ,nes jie nuo originalo niekuo nesiskiria.Tu Spinduleli juos isgerk ,kai kita diena nereikes eiti i darba.Jie ryte dar veikia.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#272007 Perėjau vakar nuo Seroquel XR 400mg prie Ketipinor 400mg. Išgėriau apie 18 val., lūžau 20:00 atsikėliau po 23:00 ir nebeužmigau... Paveikslėlis
Bandėt kas pereit nuo XR seroquel prie kvetiapino?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#272014 as bandziau. Geriu visada pries miega, paprasciausiai gerk veliau. Pusvalandi iki miego.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#272277 as tik ji ir geriu ,jai dvi h kai migdo istemsi jo poveikis praeina ir bemiege naktis , bet jai luzti tai stabiliai ir ismiegi iki ryto , bent man taip .Cia mano atveju ,geriu 400 mg
Parašė Baran
#272283 ne ne ne tik ne sitas brudas vaistas apatija nuo jo ir mieguistumas ir nenoras nieko veikti beee
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#272285 is visu neuroleptiku man sitas tinkamiausias :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:as dabar pirksiu lenkiska ketipinora 25 mg nakciai ,nes jie nuo originalo niekuo nesiskiria.Tu Spinduleli juos isgerk ,kai kita diena nereikes eiti i darba.Jie ryte dar veikia.

Dar žinok nebandžiau. Bet velniam gert, jeigu ryte pagiriotas. po zolpidem atsikeliu žvali.
Parašė Baran
#272301 aha ryte nekoks jausmas nuo seroqulio kaip po pagiriu atsikeli
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#272725 Ar kam nors teko gerti kvetiapiną (Seroquel ir pan.) kartu su kokiu nors nuotaikos stabilizatoriumi - ličiu arba depakinu? Man įdomūs atsakymai būtent tų, kurių pagrindinis vaistas yra kvetiapinas. Svarbu todėl, kad man vartojant kvetiapiną kartojasi depresijos epizodai, o antidepresantai greitai "nuneša" į hipomaniją, todėl šalia dar indikuotinas ir nuotaikos stabilizatorius. Karbamazepiną nusprendėm su gydytoja nutraukti. Nežinau, ar "varyt" tik ant kvetiapino ar, turint omenyje vėl galimus atkryčius, mėgint ir depakiną/litį? Be to, mano "fazės" ne tiek akivaizdžios, kiek labiau asmenybinio pobūdžio, su subjektyviais nusiskundimais dėl jautriai mano paties aptinkamų vidinių "sielos judesių" :)
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
kunigaikštisMyškinas rašė:Perėjau vakar nuo Seroquel XR 400mg prie Ketipinor 400mg. Išgėriau apie 18 val., lūžau 20:00 atsikėliau po 23:00 ir nebeužmigau... Paveikslėlis
Bandėt kas pereit nuo XR seroquel prie kvetiapino?

Bandžiau - visiškai netiko.. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:Maingirdai, kaip tau su tuo ketipinoru?
Kada tu ji geri?
nezinau ,kaip su tuo ketipinoru.Jie nakciai geri ,o ryte ne.Nuvaziavau i teviske ir sesuo klausia,kodel as taip atrodau ir kokius vaistus geriu.Nejaugi tie vaistai taip slopina ir keicia zmogu .Gal reikes paprasyti daktares pakeisti i kitus vaistus.