- 2012 09 17, 21:02
Labukas visiems

) Prisiskaiciau cia visokiu idomybiu ir nusprendziau prisiregistruoti ir pasidalinti savo patirtim su vaistais

4 metus su pertraukom jau vartoju vaistus, pries du metus geriau Seroxat, vartjau apie du metus, jis man lb padejo

Po biski dingo nerimo priepuoliai, panikos atakos:) Kartu su juo vartojau Bromazepamum ir xanax tik retais atvejais..
Na nutraukti istikruju buvo tikrai labai nesunku, kazkaip man isejo staiga nutraukti seroxato vartojima, panasiai menesi jutau dilgciojimus visam kune, na bet iskest buvo galima

Taigi poto isvaziavau i uzsieni padirbeti, pusei metu. Viskas klojosi gerai, nebudavo nei didelio nerimo, nei panikos ataku

Na gryzau i Lietuva ir vel viskas prasidejo,, pastovus rytines nerimas, galvos svaigima, pastovios ikyrios mintys ir visi kiti nemalonus pojuciai... bandziau vaduotis bromazepamu. Na bet vistiek pradejau gerti antidepresantus, israse ESCITALOPRAMUM. Pasalinius jauciau gal du menesius, vos is namu galejau iseiti, pykinimas, pastoviai sirdis dauzydavosi, jokio apetito, nezmoniskas nerimas.. na bet sugebejau iskenteti, na bet nerimas visiskai nepraejo Toliau prasidejo sirdies permusimai, tiriausi sirdi viskas OK. Nusprendziau, kad permusimai prasidejo nuo situ antideprsantu, budamas uzsienyje pradejau mazint ir meciau as juos. Bet viena vakara atsitiko tikras kosmaras, prasidejo didziulis nerimas, galvos svaigimas, panika. Vos galejau atsistoti, kojos pacios linko, nesiorentavau aplinkoj visiskai... tai teko iskviesti greitaja. Na kaip ir Anglijoje dave viena tablete ir neisrase jokiu vaistu, nes kaip tik tuo metu jokiu neturejau .. Teko grysti i Lietuva vel pradeti gydyma, nes nebegaliu. Kiekviena ryta atsikeliu su nerimu, nesavikontrole, galvos svaigimu... buvau pas daktare israse kazkokiu nauju Paroxetine orion, nors prasiau Seroxat. Bet nusprendziau ju nepradeti gerti nes bijau salutiniu ir eisiu prasyti Seroxato..o iki siol gyvenau su Bromazepamu ..Tai tiek

Nlb net suprantu ka cia prirasiau