Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 08 07, 15:48
sapnavau, kad visi mano pažįstami mane apkalbinėjo ir paliko viena, o man buvo taip liūdna, kad ėjau nusiskandint į upę. paskui dar sapnavau, kad dantys sugedo...
- 2012 08 08, 06:33
O as siankt sapnavau mirusia zmonos mama,ji taip lauke musu atvaziuojant....
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 08 14, 10:13
didelius mokesčius už butą...
- 2012 08 14, 11:21
būtent, o tai ir gazdina...
- 2012 09 28, 12:33
Nea...as kaip filme begau priekyje didziules vandens sienos ir lipau i kazkoki dangoraizi (kuriu Palangoj net nera realiai) ir nuo stogo ziurejau kaip vanduo viska aplieja ir paskui matosi idarkytas papludimys, tilto liekanos ir tt.) Visur panika, begantys, rekiantys zmones...
- 2012 09 28, 14:33
Vaikystėje (gal kokie 4 metai buvo) labai ryškiai sapnavau du sapnus, kurių iki šiol pilnai iššifruoti negaliu.
1. Sapnuoju, kad aš mažas, tėtis su mama laiko mane už rankų. Aplink labai graži gamta(na kaip pasakoj vasara) ir priekyje gražus rastų tiltas. Viskas labai gražu ir spalvota.
2. Pas močiutę ant sienos buvo šv. Marijos paveikslas. Toks senoviškas, nespalvotas. Bet Marija jame labai graži.
Taigi sapnavau, kad jinai man iš paveikslo šypsosi, ir taip tylomis moja man pirštu, kad ateičiau. Bet aš nustebęs sapne tik žiūrėjau.
1. Sapnuoju, kad aš mažas, tėtis su mama laiko mane už rankų. Aplink labai graži gamta(na kaip pasakoj vasara) ir priekyje gražus rastų tiltas. Viskas labai gražu ir spalvota.
2. Pas močiutę ant sienos buvo šv. Marijos paveikslas. Toks senoviškas, nespalvotas. Bet Marija jame labai graži.
Taigi sapnavau, kad jinai man iš paveikslo šypsosi, ir taip tylomis moja man pirštu, kad ateičiau. Bet aš nustebęs sapne tik žiūrėjau.
Darvinas? Per daug paprasta...
- 2012 10 02, 17:08
sapnavau, kad nužudžiau žmogų (nežinau kaip ir kokį, žinau tik patį nužudymo faktą). ir kad paskui išėjau iš namų vien su pėdkelnėm, be batų, dar kažkokią baltą suknelę ir striukę užsimetus. buvo žiema ir daug sniego ir ledo. ir kad čiuožiu atsisėdus per ledą į mokyklą. ir kad pakeliui per gatvę kažkokia mašina važiavo, ir kasė nuo gatvės purviną sniegą ant šaligatvio, aš susigūžiau, užsidėjau kapišoną ir mane užkasė po purvais. bet paskui kažkaip išlindau, nuėjau į kažkokią parduotuvę ir ten visi į mane kreivai žiūrėjo, tyčiojosi ir vadino tai kiaulaite, tai varno sparnu. paskui kažkaip nusigavau į mokyklą, bet kas ten buvo, neprisimenu - atsibudau. keisti tie mano sapnai..