Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#279392 man tai geriausias lexo.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
All_Of_It rašė:Koks jusu nuomone geriausias vaistas malsinti nerima ?

Atrasti nerimo priežastis ir gydyti problemą visumoje, o ne pasekmes vaistais užglušint.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#279408 sutinku su Pauksciu ,bet jei nera kitos iseities ,nieks nepadeda...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#279415 Manau, kad individualiai. Pasakai problemą daktarui, o toliau jau - jų sprendimas.
Parašė All_Of_It
#279423 Man geriausia lorafenas padedavo. bet daktare kazkodel nuime man jy. o pauksti zinok cia padakose tik buna kad atrandi priezasty ir dingsta nerimas. realybe tokia kad jis nedingsta net 4 skirtingu vaistu zinau priezasty viska bet nedingsta nors tu ka
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#279429 mano gydytoja aiskina,kad lorofenas negeras vaistas sukeliantis prikausomybe.
Parašė All_Of_It
maingirdas rašė:mano gydytoja aiskina,kad lorofenas negeras vaistas sukeliantis prikausomybe.

gal kam ir sukelia man nesukele
Parašė All_Of_It
#279445 Renkuosi tarp tranxene loxa ir xanax
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#279460 klonazepamas man ,tik jam tolerancija vis didesne vienos tab neuztenka ,jai stipriau uzeina
Parašė All_Of_It
#279501 Zinau zmoniu kur nuo clinazepamo labai priklausomybe isivyste stipri
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
All_Of_It rašė:(...) o pauksti zinok cia padakose tik buna kad atrandi priezasty ir dingsta nerimas. realybe tokia kad jis nedingsta net 4 skirtingu vaistu zinau priezasty viska bet nedingsta nors tu ka

Atradus priežastis yra būdų, kaip įveikti ir su tuo susitvarkyti, vėliau lėtai mažinami vaistai. Tačiau, gal būdai tau nepriimtini.
Parašė All_Of_It
Paukstis rašė:
All_Of_It rašė:(...) o pauksti zinok cia padakose tik buna kad atrandi priezasty ir dingsta nerimas. realybe tokia kad jis nedingsta net 4 skirtingu vaistu zinau priezasty viska bet nedingsta nors tu ka

Atradus priežastis yra būdų, kaip įveikti ir su tuo susitvarkyti, vėliau lėtai mažinami vaistai. Tačiau, gal būdai tau nepriimtini.

pagal tave viskas paprasta o realybe kitokia. atsipeikek..
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
All_Of_It rašė:
pagal tave viskas paprasta o realybe kitokia. atsipeikek..

Nepaprasta. Tačiau reikia priemonių imtis, o ne močint viską vaistais. Vaistų karalystė didelė, ir jeigu tik joje randi išsigelbėjimą - liūdna.
Atsipeikėk...
Parašėnemoku
All_Of_It rašė:Renkuosi tarp tranxene loxa ir xanax

Kaip suprast renkiesi? Kodėl ne tavo psichiatras renkasi? :bloga