Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
#279565 na jau daug metu sergu sia liga geres vos nevisus vaistus kiek tik yra ir jau daug ismanau .. su psichiatre snekames jau kaip su drauge vienas kitam patariam ka mazint ka ne :)
Parašė All_Of_It
Paukstis rašė:
All_Of_It rašė:
pagal tave viskas paprasta o realybe kitokia. atsipeikek..

Nepaprasta. Tačiau reikia priemonių imtis, o ne močint viską vaistais. Vaistų karalystė didelė, ir jeigu tik joje randi išsigelbėjimą - liūdna.
Atsipeikėk...

priemones ir yra vaistai . pokalbiai moterim ;) matos tau su galva nelabai gerai tai net neverta rasyti :) jei esi pries vaistus tai kam sedi sitam forume ?:)) ir rasineji mano sukurtam puslapyje kuriam klausiu apie vaistus jei esi pries juos .. nesueina galai..
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
All_Of_It rašė:priemones ir yra vaistai . pokalbiai moterim ;) matos tau su galva nelabai gerai tai net neverta rasyti :) jei esi pries vaistus tai kam sedi sitam forume ?:)) ir rasineji mano sukurtam puslapyje kuriam klausiu apie vaistus jei esi pries juos .. nesueina galai..

Aš ne apie pokalbius, o apie įvairias gydymo metodikas mąsčiau. O vaistai TIK VIENAS iš gydymo būdų, tačiau tu tai žinai, nes su psichiatre kalbiesi kai su drauge, ir žinoma, ji jau tau pasiūlė begalės alternatyvių gydymo būdų, kurie vadinasi: ''visų vaistų dar neišbandėm, kokius dar tau išrašyti, bei norėtum paragaut?'' =) Tokia peršasi išvada iš tavo postų bei abejinumo vaistų poveikiams.
Parašė All_Of_It
#279568 dekui , bet nereikia pamastymu as klausiau kurie geriausi vaistai nuo nerimo zmonem . tu gal nesupranti sitos temos klausimo rasai tik , kad rasyt beleka :by o su vaistais as busiu visa gyvenima nes be vaistu as nezmogus. nerimas uzvaldes mane , zinau priezasty zinau viska. vaikstau psichoterapijas , pas psichologe , bet man tai nepadeda . vaistai kai kurie padeda , bet siuo metu reikia kazko stipriau nes nuo tokio nerimo galima isproteti. tai prasau nebetersk temos savo vaikiskom snekom..
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
All_Of_It rašė:(...) rasai tik , kad rasyt beleka :by (...)nebetersk temos savo vaikiskom snekom..

Na, atmetus tavo kelis vaikiškus ''najezdus'', kaip ir normaliai gali dėstyti mintis. Žinai, aš suprantu, kad esant nerimui užeina ir pyktis, tuomet sunku atsisakyti tokių ''zamaškių''. Viską aš suprantu.
Vartotojo avataras
Parašė Izidė
#279615 man taip pat didelis nerimas, vartoju lorafena, olanzapina, tizercina, antidepresantus valdoxan nuo depresijos, nes ji pas mane yra.nieks nepdadeda, kaip gydotes jus?neuraleptikai is kart turi suveikti, ar po kazkokioa vartojimo laiko?turiu omeny olanzapina
Parašė All_Of_It
Izidė rašė:man taip pat didelis nerimas, vartoju lorafena, olanzapina, tizercina, antidepresantus valdoxan nuo depresijos, nes ji pas mane yra.nieks nepdadeda, kaip gydotes jus?neuraleptikai is kart turi suveikti, ar po kazkokioa vartojimo laiko?turiu omeny olanzapina

as geriu remerona tiapridali ir seroxata taip pat nerimo nenuima . olanzapino neteko dar vartoti tai nezinau ar iskarto ar ne. netgi loirafenas nenuima nerimo ? man jis gerai nuimdavo.
Parašė briga6969
#279671 Nuo nerimo labiausiai padeda bromozepamas, pamiegi ir kaip naujas žmogus jaučiuosi.
Parašė All_Of_It
#279690 man israse quetiapine
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#279697 kiokia doze quetiapine mg ?
Parašė All_Of_It
#279701 diagnozes nezinau , bet radau savo ligos aprasyma. idomu ar yra kam tokia pat liga

Tokiose situacijose atsidūrusį zmogų uzplūsta siaubą keliančios mintys, kad praras
sąmonę, numirs, negaus pagalbos. Subjektyviai toks zmogus patiria somatinius ir psichinius
nerimo simptomus, nutraukia tuo metu buvusią savo veiklą. Tokie asmenys daznai sugeba
susitvarkyti savo gyvenimą taip, kad jiems pavyksta išvengti nerimą keliančių situacijų. Nors
nerimo lygis ir varginančio elgesio apimtis labai svyruoja, šis fobinis sutrikimas yra vienas
labiausiai invalidizuojančių ir kai kurie zmonės tampa visiškai pririšti prie namų dėl minčių, kad
praras sąmonę ir nesulauks pagalbos atsidūrę viešoje vietoje.

del sios ligos tvarkausi invaliduma siuo metu
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#279708 negera liga ,o invaliduma pagal sia diagnoze gausi ?
Parašė All_Of_It
maingirdas rašė:negera liga ,o invaliduma pagal sia diagnoze gausi ?

gausiu 2 arba 3 grupe
Parašė burial
#279713 atrodo kaip OCD ar "Vengiancio asmens sutrikimas"

Maladec adminai, gal iskart bana man uzmeskit, nereikes vargintis trinant post'us
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
All_Of_It rašė:
maingirdas rašė:mano gydytoja aiskina,kad lorofenas negeras vaistas sukeliantis prikausomybe.

gal kam ir sukelia man nesukele

Nesidžiauk pirma laiko.Nes gali tokį košmarą prisišaukti, kad heroinas atrodys kaip žaisliukas. =)