Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
All_Of_It rašė:
Izidė rašė:man taip pat didelis nerimas, vartoju lorafena, olanzapina, tizercina, antidepresantus valdoxan nuo depresijos, nes ji pas mane yra.nieks nepdadeda, kaip gydotes jus?neuraleptikai is kart turi suveikti, ar po kazkokioa vartojimo laiko?turiu omeny olanzapina

as geriu remerona tiapridali ir seroxata taip pat nerimo nenuima . olanzapino neteko dar vartoti tai nezinau ar iskarto ar ne. netgi loirafenas nenuima nerimo ? man jis gerai nuimdavo.

Nebenuima todėl, kad išsivystė tolerancija, kiekis vis didėja.
Kvatepinas man padeda miegui.
Parašė All_Of_It
Ciaba rašė:
All_Of_It rašė:
Izidė rašė:man taip pat didelis nerimas, vartoju lorafena, olanzapina, tizercina, antidepresantus valdoxan nuo depresijos, nes ji pas mane yra.nieks nepdadeda, kaip gydotes jus?neuraleptikai is kart turi suveikti, ar po kazkokioa vartojimo laiko?turiu omeny olanzapina

as geriu remerona tiapridali ir seroxata taip pat nerimo nenuima . olanzapino neteko dar vartoti tai nezinau ar iskarto ar ne. netgi loirafenas nenuima nerimo ? man jis gerai nuimdavo.

Nebenuima todėl, kad išsivystė tolerancija, kiekis vis didėja.
Kvatepinas man padeda miegui.

as gerai miegu , bet man israse kvatepina :P :king
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279761 siaip, jo, jei galeciau isskirt vieninteli vaista, nuimanti man visas nesamones - nerima, kliedesius, oks, sunkia depresija - kvetiapinas.

mamai mano irgi tvarko [tik ne xr], draugui geram - isvis stebuklas, zmogus 2 metus kliedejo zmonos neistikimybe ir lovoj gulejo darbus metes, dabar nepaznsi =)

su kvetiapinu man labai labai retai reikia visokiu xanaxu ir clozu..
Parašė All_Of_It
Virtual rašė:siaip, jo, jei galeciau isskirt vieninteli vaista, nuimanti man visas nesamones - nerima, kliedesius, oks, sunkia depresija - kvetiapinas.

mamai mano irgi tvarko [tik ne xr], draugui geram - isvis stebuklas, zmogus 2 metus kliedejo zmonos neistikimybe ir lovoj gulejo darbus metes, dabar nepaznsi =)

su kvetiapinu man labai labai retai reikia visokiu xanaxu ir clozu..

dedu daug vilciu i sy vaista , siandien pirma porcija :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279769 paprastai 25 mg pora dienu, 50 mg kelias dienas [yra starting pack'as] tada didina.
as pagal save visa doze varau vakare. zymekis kur nors kasdien pojucius, miega, apsivozimo laika ir doze, nutaikyk gerimo laika optimaliai [mane paprastai isjungia per pusvalandi]... sekmes =) viskas bus super
Parašė All_Of_It
Virtual rašė:paprastai 25 mg pora dienu, 50 mg kelias dienas [yra starting pack'as] tada didina.
as pagal save visa doze varau vakare. zymekis kur nors kasdien pojucius, miega, apsivozimo laika ir doze, nutaikyk gerimo laika optimaliai [mane paprastai isjungia per pusvalandi]... sekmes =) viskas bus super

kada mazdaug geriausia gert jei einu 11 miegoti ? :)))
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279783 22-22 30 [pagal mane]
Parašė All_Of_It
#279785 gert remerona tuo paciu metu ? nebus per stipru..
Parašė burial
#279788 tuo paciu, man labiausiai patinka tirpstantis remeronas, greit sumigdo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279790 eee.. as nezinau kaip derinys, tuo paciu metu gali uzturbint miegot ir anksciau... geriausia sekti pojucius ir taip taikyt laika
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#279799 Manau gert nakčiai tik kvatepiną. Aš geriu 200mg 22val ir 23 einu miegoti
Parašė All_Of_It
Ciaba rašė:Manau gert nakčiai tik kvatepiną. Aš geriu 200mg 22val ir 23 einu miegoti

matai gerciau tik jy viena , bet man paskyre abu , remerono turiu belekiek prisipirkes tai reikia gerti , man isvis su nemiga nera bedu as uzmiegu ir be vaistu , bet daktare sake cia nemigdomieji , vienas neuroleptikas kitas antidepresantas tiek kad jie turi migdomajy poveiki.. nezinau ar nebus perstipru , bet nera iseities.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279803 nu su 25 mg katarstrofos nebus... nebent turi maza vaika ir reikia nakti sokinet, arba miega trumpesni nei 5 val....

zodz, nebijok, stebek save
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#279822 Man sumaste kvetiapina ketvertukais ,vietoj raminamuju diena gert , nu nesamone dar dirbau tuo metu ,ligoninej diena duodavo ,tai 2 h nuluzti kol praeina
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279824 as bandziau 100 [ar 200 omg] ryte darbe :bloga amen, nepadirbu, geda kad kas neateitu ar nepaskambintu, kalba pinasi... geriu viska vakare, forma neprailginta - su xr nepadirbu