Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Parašėhappymouse
#281027 Tataigi, nors apatijos mano gyvenime beveik nebėra, bet vis tiek norisi kokių tai užduotėlių - tiesiog kasdienybei paįvairinti =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#281542 Nusipirk įvairių vaisių ir dailiai jais paserviruok stalą

Nusipirk ir gerk Bilobil atminčiai gerinti

paskaityk :D šį straipsnį ir dar, kurį nors iš šio puslapio:

http://www.pipedija.com/index.php/Super ... ikn%C4%97s

išvesk pavedžiot šunį palei upę

nusipirk puokštę baltų gėlyčių

įsigyk bulvių iš kokio ūkininko

pradėk lankyt šokių pamokas, pavyzdžiui linijinių, kur nereikia turėti partnerį

pabandyk taip pašokti:

http://www.youtube.com/watch?v=m3YZr5ry ... oeD0Q7AC3g
Parašėhappymouse
#281683 su vaisiais tiks, reiks būtinai taip padaryt artimiausiu metu. :)
o gal galima ne Bilobil? pavyzdžiui, kokį B complex nervų sistemai gerinti. nes Bilobiliui dar per jauna jaučiuosi :bloga :achtung
straipsnį paskaičiau :D :D ir dar paskaičiau apie vangiąją šizofreniją (bet kažkaip daugiau nuliūdino nei prajuokino, nors esu apie tai girdėjus ir anksčiau).
šuns neturiu, tai pati save išvesiu pavedžiot kurią dieną :DD
bulvių - būtinai, gėlyčių - jei rasiu (kokios gėlytės žydi rudenį? ir dar baltos? paprotinkit mane, nes aš floroj nenusimanau)
šokių labai norėčiau (nors nesiseka man jie juodai), bet dabar finansai niekaip neleis to daryti.
šokis išbandytas ( ir dar pagal kelias dainas pašokau - užsivedžiau =)

taigi, užduotys:
dailiai padengti vaisiais stalą;
pradėti vartoti vitaminus;
"pavedžioti" save palei upę;
iš turgelio nusipirkti bulvių ir baltų gėlyčių (jei tokių gausiu).
(šokiai tam kartui atpuola, bet turėsiu omeny)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#281687 chrizantemos baltos rudeni buna, aisku, jei tau jos su kapu gelem nesiasocijuoja :achtung
Parašėhappymouse
#281690 tada su gėlėm padarysiu taip: nusipirksiu ir nuvešiu į kapines, bus kaip ir atlikta užduotis :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#281712 tai jo, užduotis galima pritaikyti sau, nebūtina aklai vykdyti.
Parašėmarronnier
#289644 Nusipirk mėgstamiausių vaisių (persimonų, mandarinų, apelsinų ar ko nors, ką būtų galima dalinti skiltelėmis) ir pasidalink su draugu/e.
Parašėhappymouse
#297432 gaivinu temą, nes jau pradėjau susidurti su problema: ką veikti? nes taip gaunasi, kad nieko, galima sakyt, ir neveikiu, na, po kelių valandų eisiu poliklinikon, bet ką dar iki to veikt? ką kitomis dienomis veikt? kažkaip nieko nesugalvoju, tad tikiuosi jūsų pagalbos =)
Parašėmarronnier
#297452 O tai nenori iš bibliotekos pasiimti knygų? Dviračiu pasivažinėt jei turi?
Parašėhappymouse
#297531 knygų esu pasiėmus (užvakar buvau, vieną jau perskaičiau, dabar kitą skaitau), o dviračio neturiu. šiandien buvau mokykloj, tai vis šioks toks prasiblaškymas, bet toliau vis tiek nežinau, ką veikt :O
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#297625 pasportuok
nueik į baseiną ar paplaukiok vandens telkinyje
nueik pas kosmetologę
nueik į kirpyklą
pdaryk vakarėlį artimiausioms draugėms
pabūk gamtoje
pasivaikščiok po parką
nuvažiuok prie ežero išsikepti šašlykų
nusifotografuok gamtoje
nuotografuok gamtą
Parašėhappymouse
#305390 Duokit ką nors tokio fine daily routine =)
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305398 Nuvalyti veidrodžius - nepamiršti sau nusišypsoti!
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#305502 duosiu, bet turi ir ankstesnias vykdyti:

padaryk mankštą - po 20 kartų pakartok po pratimą kiekvienai kūno daliai - skyriu ją du kartus, pasirinktinu laiku, nebūtinai dvi dienas iš eilės

numesk vieną kilogramą (jei teisingai pamenu, laikaisi dietos?)

jei teisingai pamenu mokaisi, taigi užduotis - atlik du skubiausius darbus mokslams, juos atlikdama susikaupk, išjunk visus forumus ir pan.

leisk valandą laiko sau tiesiog tuščiai panaršyti internete arba po tave dominančius puslapius

pažiūrėk seriją, kokio nors serialo, na ko nors lengvo ir nevertingo, pavyzdžiui apie meilę

pamiegok pietų

nueik į soliariumą