Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėtomykas
#282749 kaip viskas uzpisa
Parašė All_Of_It
#282759 aaaa noreciau apkabint kokia mergina stipriai stipriai haha isilieciau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#283086 Tu blyn pyp nesikeikus jaučiu neišeis....
Parašė talib
#283478 kai aš noriu išsikeikti u-tenka u-eit į parduotuvę ir žiūrėk jau ir kasininkė [kūrmis] ir apsauginis debilas. Ir bobos visos karvės gatvėj praeit neduoda. O internete kažkaip nėra poveikio.
ParašėVanilėOre
#284073 Po galais!!!!!
ParašėVanilėOre
#284444 Po šimts gegučių!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė SSRI_slave
#284910 Kodėl pyyp! visi aplink tokie buki? Ne neprotingi, o patys tikriausi imbecilai. pyyp!, man tikrai noris verkt ir staugt, jau pradedu prarast bet kokią viltį rast normalų bendravimą. Ir čia nichuja ne snobizmas - prieš pora dienų pažįstama vietoje "manipuliuoti" pasakė "stimuliuoti". Ir tai dėja buvo ne netyčia, o iš pačio tikriausio nežinojimo. Aš vos neapsišikau iš juoko, o po to man pasidarė be galo liūdna.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#285437 to SSRI_slave
Kaip sakoma... parodyk savo draugus, pasakysiu kas tu... Tai kas kaltas tuomet kad tave idiotai supa. :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#285451 pyyp!.......................................................................pyyp!................. :bloga
Parašėmarronnier
#285457 Tiek daug visokio šlamšto manyje. Ir aš tikrai galėčiau savo jėgom padaryt, kad jo manyje būtų kuo mažiau ar išvis nebūtų. Bet ne, reikia skaityti visokius delfio straipsnius, visokias bulvarines nesąmones, nei man tos žvaižgdės kažkada yra buvę įdomios, nei ką jos valgo, nei kuo rengiasi. Prisigalvoju tada, kad neskiriu savo išvaizdai dėmesio, veidas atrodo kaip viena didelė raukšlė. Aš tuštybė pyyp!. Dieve, kodėl aš tą visą su savim darau. Gal čia kažkoks būdas save teršti, panašiai kaip rūkalais, nesveiku maistu ar alkoholiu.

Viskas taip mane erzina, nuolat galvoju, kaip noriu susipjaustyti.
Vartotojo avataras
Parašė SSRI_slave
kunigaikštisMyškinas rašė:to SSRI_slave
Kaip sakoma... parodyk savo draugus, pasakysiu kas tu... Tai kas kaltas tuomet kad tave idiotai supa. :D

Oh, you're such a wit.
Parašėmarronnier
#285505 Mane užpisa visokia neteisybė. Ir tuštybė, debilumas, žioplumas, prielipos. Eikit jūs pyyp! nuo manęs. Ypač energetiniai svampyrai visokie. Eikit pyyp! besistumdantys autobuse, kad jūs numirtumėt iššikę savo vidurius.

Tai pastebėjau, kad jei kas nors nepasiseka, pavyzdžiui pamirštu kokią temą pasikartoti kuri atsiskaityme yra, kažkodėl imu niršti ant dėstytojos, o ne ant savęs, kad mažu nenugirdau, kad ji bus.

Nekenčiu savo motinos. Nieko nevalgysiu jos, pati gaminsiuos arba nevalgysiu, man šlykštu, kad ji meilę bando parodyti visokiais riebiais patiekalais.

Ir vėl norėčiau iššaudyti didelę masę žmonių.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#285508 o jo as ir noreciau nugalabint daug zmoniu :achtung jei atsakomybe negrestu , o siaip hitmanas neesu ,kad svariai :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#285509 ,,Nieko nevalgysiu jos, pati gaminsiuos arba nevalgysiu, man šlykštu, kad ji meilę bando parodyti visokiais riebiais patiekalais. '' :achtung :achtung :D
Parašėmarronnier
#285518 Kas tau čia pyyp! juokingo?