Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#244714 Draugelė, nežinau, nieko specifinio, bet tap gera :)
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#245092 bendradarbis prajuokino pasakydamas,kad mano akiu spalva neegzistuoja nes tokios nera ir negali buti ir kad as nesioju spalvotus kontaktinius lesius :D :D :D juokiaus iki asaru,po to lb susigincijom nes yrodinejau savo tiesa :D atbego virsininkas, sako jam:palik tu ja ramybeje :DD
p.s. mano akiu spalva,kaip kates :DD (rudai/zalios arba zaliai/rudos).ziurint kaip paziuresi :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#245183 Faina! :DD
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#251910 berniukas troleibuse,su kiek per didele šilta kepure,ant kurios parašyta VILNIUS,raudona striukyte,spalvotas skėtis,kurį išskleistą jis įkišo į žydrą kuprinę,o pakeleiviams nusišypsojus dėl tokio vaizdo,jis narsiai,lyg pasididžiuodamas tarė "nu tyngiu aššš neššti tą skėtį,gal lyt pradėsss,tai jau būsiu pasiruoššššęs" ir sukryžiavęs rankas,rimtu žvilgsniu važiavo toliau.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#264189 ant mano facebooko piktogramos parasyta:

Paveikslėlis-ДурдомВеселка.

:achtung nezinau kodel taip pasidare :D :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268344 sena vaistininke :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#277090 Paukstis prajuokino apie laidotuves...
Parašėhappymouse
#277976 perskaičiau visą šitą skyrelį, tai prisijuokiau ligi soties :D
bet šiandien tai per informatiką prisijuokėm su drauge, ypač iš jos žodžių "pala, aš tuoj nuleisiu" ir dar mano atsakymas: "ant manęs?!" :achtung nesvarbu, kad ji turėjo omeny word'o langą :D
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#279470 linksmas skyrelis :D

bare prajuokino makaronus kabinti bandes italas, sunkokai snekantis angliskai, kuris pakrypus pokalbiui apie profesijas skele ' i'm a liar' (na, kaip supratau, turejo buti 'lawyer') :D
tikriausiai tiesos tame 'liar' buvo daugiau :D
Parašėhappymouse
#279480 mama davė šokolado, tai aš iškart "o, šikuladas!" :achtung tai papasakojo, kaip vaikam siūlydavo to "šikulado" pasidaryt: nueit ant ledo, prišikt ir dar pažiuožt, ir bus tikras šikuladas :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#282971 sivakar labai prajuokino forumo narys apie sexa... :D
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#282974 ..mane irgi... :achtung
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#283028 šiandin mane prajuokino iki ašarų,dideli mokesčiai už butą. pzdc :bloga
ParašėZaibuke
EniGmO rašė:šiandin mane prajuokino iki ašarų,dideli mokesčiai už butą. pzdc :bloga

Tu mane prajuokinai, net su garsu zvengiu :achtung