Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėmarronnier
#285519 Visi jūs ne ką geresni nei aš. Irštva.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
marronnier rašė:Visi jūs ne ką geresni nei aš. Irštva.

Nevertink is savo lesyklos. Ner ko kitu su savimi lyginti. O ka veiki sioje irstvoje?
Vartotojo avataras
Parašė SSRI_slave
#285587 Pzdc pridurkai. Tikiuos kai jums bus blogai iš jūsų irgi kas nors paišsipisinės.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#285589 Cia toks (Merfio?) desnis - kai tau blogai, visada atsiranda kas nori is taves issipisineti...;)
Parašėmarronnier
#285597 Tai kad tu padvėstum. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#285598 ...tik po Jusu... :DD
Parašėmarronnier
#285602 Pamatysi, kai tau bus tikrai blogai, kai jausi, kad niekas negali padėti, bet bent jau išklausymo norėsi ir ramybės, iš tavęs pasijuoks, numos ranka į tavo problemas ir pasijusi kaip šūdo atkandus. Linkiu, kad artimas žmogus taip padarytų, gal kitą kartą nekils noras pilti druskos ant žaizdos. Viskas, ate.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#285603 B) :flo

...kodel mums taip visiems atrodo, kad tik MAN blogai, MANES nieks nesupranta, na ir aisku, kad TAU irgi butu blogai...nacionaliniai bruozai...
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
marronnier rašė:...Linkiu, kad artimas žmogus taip padarytų, gal kitą kartą nekils noras pilti druskos ant žaizdos. Viskas, ate.

Tai va, kitam linkint, pats tris kart tiek gauni. toks desnis. Sekmes linkejimuose!
Parašėmarronnier
#285605 Tu perskaityt antrą kartą viską ir tik tada rašyk. O tai tau šito paties negalima pritaikyti? Tau irgi nusispjauti į kitų problemas, NES TIK TAVOSIOS PROBLEMOS RIMTOS, juk svetimos problemos juoką kelia.
Parašėmarronnier
Paukstis rašė:
marronnier rašė:...Linkiu, kad artimas žmogus taip padarytų, gal kitą kartą nekils noras pilti druskos ant žaizdos. Viskas, ate.

Tai va, kitam linkint, pats tris kart tiek gauni. toks desnis. Sekmes linkejimuose!

Tai čia turbūt irgi Merfio (?) dėsnis? :DD
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#285607 Cia marronnier desnis :flo
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#285608 ...na, jei mamos gaminami riebus patiekalai (is ko as nusijuokiau) tau yra didele problema gyvenime....tai ka as galiu pasakyt...vaike, tu bent zinai kas yra gyvenimas? :)
Parašėmarronnier
#285609 Nesimatuosiu su tavimi savo problemų didumu, kaip ir su bet kuo kitu nesimatuoju. Pas ką problemos didesnės? Kiekvieno problemos pačios didžiausios sau.

Nemanau, kad ką nors suprasi, iki. Įžeisti nenorėjau, per daug impulsyviai sureagavau, šiuo metu tikrai itin prastai jaučiuosi ir taip prastai nesijaučiau jau kokius metus.
Parašėm-oll
#285634 pasaulis, žinoki, toli gražu netobulas ir kai kur nors interneto platybėse ką nors agresyviai drėbteli, retai kada sulekia visi ir klausia - o kas tau, o kaip tu, o kodėl tu taip? nes visi čia daugiau ar mažiau susirinko irgi ko nors agresyviai drėbtelt ar gal na šiaip liūdnai pabėdavoti - aš sakau taip: tau bloga - tu kalbi apie savo blogumą, bet kur bet kam arba dar geriau - bet kur ir niekam išvis - tau geriau arba tau blogiau bet tu bent jau stengeisi - nes privatumas labai bergždžias reikalas, nes aš už visuotinį socializmą, kai perskirstomas ne tik turtas bet ir šūdai su tamsa - tai nežinau apie ką čia, gal apie tai nėra ko čia skėryčiotis, visi gi mes suaugę kultūringi civilizuoti žmonės, aaaight?