Moderatorius: Astro-Meška

ParašėZaibuke
#278921 jau kokia savaite sapnuoju kazkokias vetras, audras. Pastoviai zaibuoja, vejas belekoks...
Parašėhappymouse
#279479 sapnavau, kad nuėjau į tokį filmą - seminarą, kur rodė skaidres ir filmą tokioj kaip kino salėj. Esmė buvo ta, kad tam filme rodė apie žmones, kurie turėjo bent kokius nors įsitikinimus, pomėgius, net mintis turintys žmonės buvo tam filme. Ir visus tuos žmones, kai jie pradėdavo savo nuomonę reikšt garsiai ar kai bent mintyse šmėstelėdavo ta nuomonė, tuos žmones kažkokie balti beformiai padarai pašalindavo ir grąžindavo tokius kaip po lobotomijos, tik protaujančius dar, bet protaujančius taip, kaip kažkam reikia. Na, grąžindavo tokius klusnius vartotojus, tik neprisimenu, ką būtent jie vartodavo. Sapnavau, kad turėjau pagal tą seminarą parašyt referatą biologijos pamokai antradieniui (nors aš biologijos net nesimokau), bet atsibudau net filmui nepasibaigus, ir taip susinervinau atsibudus, kad neturiu visos medžiagos... :D prisimenu, kad po visko norėjau paklaust tų organizatorių ar jie patys tiki to, ką čia rodė, nauda. Keistas, bet susimąstyt verčiantis sapnas :bloga
ParašėVanilėOre
#280745 Šiąnakt sapnavau, jog einu pėsčiomis keliu namo, bet negalėjau pasiekti namų, nes mane pradėjo persekioti kažkokie keturi vyrai. Paskui kažkaip atsidūriau prie miško. Ten buvo didelė mašina į kurią sodino kareivius, bet manęs nepriėmė kartu su jais važiuoti. Tada atsidūriau kažkokio vyro kieme. Buvo naktis. Sakė man padės pabėgti. Jau norėjo mane vežti iš savo kiemo, bet neužvedė savo automobilio. Teko eiti į jo namą, kuriame buvo dar du žmonės, kurie irgi slėpėsi nuo tų persekiotojų. Kažko jie manęs klausinėjo, bet nepamenu, nes pabudau.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#280832 as jau neatsimenu kada is vis sapnavau , o paskutinem dienom grista sapnai ir ju tiek daug ,bet atsibudes pagalvoju gerai ,kad tai tik sapnas ,tai va tokio turinio labiau :)
ParašėVanilėOre
#280930 Jau trečia naktis kaip sapnuoju namus. Tikriausiai veržiasi troškimas sutikti rytą pas mamą. Na na na... O kaip norėčiau aš vėl
sutikti rytą pas mamą. Kai tyliai kalba už durų mama lyg sektų pasaką slaptingą…
;D
Pažiūrėsim ką ši naktis atneš.
O sapnuoju daug ir dažnai. Kiti sapnai net išsipildo.
ParašėVanilėOre
#284485 Sapnavau, kad stoviu su žmogum gatvėje ir jam kažką rodau, pasakoju ir staiga už mano nugaros pasirodo dvi rankos bandančios apglėbti mano liemenį. Taip staigiai pabudau, kad net supurtė. Lyg būčiau gavusi mažytį elektros šoką.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#284488 Sapnavau savo seniai mirusią mamą. Lygtai įeidinėjų į kažkokio medinio namo verandą ir matau mamą žiūrinčią televizorių. Jokios baimės nejaučiau. Atsisėdau, mes nesikalbėjome. Staiga ji mane apsikabino ir pasakė, kad labai manęs pasiilgo. Kažką panašaus atsakiau ir aš.
Na ir ką man galvoti?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#284501 sapnas prieš Velines apie mama...
Vartotojo avataras
Parašė eivila
#285303 Dažnai sapnuoju,jog skraidau, tik šį kartą ant šluotos.
Vartotojo avataras
Parašė De_Osa_Mio
#285439 Šianakt sapnavau daug praeities veidų . O taip pat ir naujų . Kaip ir kiekvienas mano sapnas , šis taip pat susijęs su muzika . Sapnavau , kad keli nematyti vyrai groja bosinėmis gitaromis .Lyg ir grupėje grojau , lyg ir laiminga buvau....
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#285971 sianakt sapnavau ,kad rukiau...o dumas ,toks skanus...
Vartotojo avataras
Parašė De_Osa_Mio
#285992 Heroino upes...
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#286000 Kažkada sapnavau, kad atidarius duris įvirsta kalnai kokaino... =) :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#286395 Sapnavau ,kad su pazistamo pusbroliu lekem greaitai su juoda bemke mano brolio ir nukirtom stirna ,visa langa uzpyle kraujas , tas isteriskai zvengia o as sakau ,kad per krauja nieko nematau ,tada kaip persoka vaizdas jau prie mano namu uzsukom ir prieki dvi policijos masinos ,sustojom tas sako tikrina numerius ,sone prie stovincio auto kitas pazystamas pribego nulupo numerius ir dingo , tada per racija visi rekaut pradejo , siandien niekas nelenda i kelia !!!
Parašė vaiva123
#288529 negaliu nepasakyti.sia nakti taip skraidziau savo namuose.tiesiog atrode,kad ne sapnas,o tikrove.