Так откуда взялась печаль?
Moderatorius: Astro-Meška
- 2007 11 09, 18:26
na, mano tėvai irgi niekada nieko neveikdavo su manim. net neapkabindavo niekada ir ant kelių nepasisodindavo. nematau čia jokio sektino pavyzdžio, nieko gero iš to neišėjo kaip matom. todėl aš visada už tai, kad skirtume kuo daugiau dėmesio savo vaikams. kad ateity jiems nereikėtų tokių klubų įkūrinėti...
- 2007 11 09, 18:27
girdejau, kad vaikai taip sako, nors tevai ir uzsiimineja su jais. o kad tu nieko neveiki kartu su juo tai netiesa. kiek jus stebejau, tai normalus santykiai pas jus. Aisku, viena kita pramoga susigalvot kartu niekada nebus per daug.
Agni rašė:atrodo. bet kartais jis man priekaištauja, kad mes niekada nieko neveikiam kartu. ir tai tikra tiesa.
girdejau, kad vaikai taip sako, nors tevai ir uzsiimineja su jais. o kad tu nieko neveiki kartu su juo tai netiesa. kiek jus stebejau, tai normalus santykiai pas jus. Aisku, viena kita pramoga susigalvot kartu niekada nebus per daug.
- 2007 11 09, 23:28
nu nepastebejau... tu turbut labai pervertini savo neigiamas savybes
kiek mano draugu turi vaikus, o turi jau praktiskai visi
, tai situacijos pas visus analogiskos. tai nestebini, nestebini
Agni rašė:manai, normalūs? argi aš visą laiką nesistengiu juo nusikratyt, ištisai nerėkiu, visiškai nesirūpinu ir t.t.?
nu nepastebejau... tu turbut labai pervertini savo neigiamas savybes
kiek mano draugu turi vaikus, o turi jau praktiskai visi
, tai situacijos pas visus analogiskos. tai nestebini, nestebini
- 2007 11 15, 00:14
SU DUKRA STATEM PUZLE, LIETUVOS ZEMELAPI, NELENGVAS TOKS, BET PATIKO......
RAMINA....
RAMINA....
- 2007 11 16, 19:37
VAIKUI NETUREJAU JEGU, PASAKIAU KAD BLOGA, AI, TIESA TRUPUTI PAZIUREJAU KAIP SKAITO....
- 2007 11 19, 00:12
SU VAIKU, STATEM KELIA...DIEVE, SIS SAVAITGALIS BUVO SUNKUS, O VAIKAS I AKIS LINDO, O AS NOREJAU TIK LOVOJE BUTI....KAIP NOREJAU, KAD KAS JA PAIMTU....KAIP KARTAIS SUNKU SKIRTI DEMESIO VAIKUI, KAI NORI TIK PO KALDRA BUTI, O JI LENDA, LENDA, LENDA...PRIEKAISTAUJA....KAIP SAZINE GRAUZIA...TADA PRADEDU REKTI: O MAMAI, TAI NEGALI NIEKADA BUTI BLOGAI? TIK SOKDINI IR SOKDINI? ...ZINAU, KAD BLOGAI DARAU, BET KARTAIS TAIP NORISI VIENAI PABUTI.....