Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Baran rašė: ( alu, sidra ) po du - trys buteliukus i vakara gali padideti svoris? nes pilvas issipute ir svorio priaugau,
du -trys buteliukai kasdien ir dar vaistai ,todel ir priaugai svorio .
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#286224 Alaus presas gal daros? ;)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#286230 As negeriantis be jokiu pastangu tapsiu , nes neveza alko visai neidomu man gert
Parašė Baran
#286240 bet ar su vaistais taip greitai auga svoris kartu vartojant alkoholi
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
Baran rašė:bet ar su vaistais taip greitai auga svoris kartu vartojant alkoholi

ir dar kai kas nutinka, kai su vaistais alko vartoji...
Parašė Baran
#286242 o kas dar?
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
Baran rašė:o kas dar?

pradzioj nepastebimas taciau negriztamas procesas, pasekmes veliau atsiskleidzia visame grazume...
Parašėnemoku
Baran rašė:o kas dar?

Alkoholis yra depresantas, tad sergant depresija bei vartojant antidepresantus gerti alkoholi jau vien del to yra blogai...
Parašė Elas
#297088 As vartoju Cipralex,tai zinok jis itakos alkoholiui jokios neturi,zinoma po tokio ilgalaikio gyvenimo su mano skrandziu yra problemos.Gydytojai neranda kame ten saknys,sake reikia pasidaryt kompiuterine tomografija
Vartotojo avataras
Parašė zuravinka
#298296 man jokios itakos alkogolis nepadare
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#298303 Man patinka parūgusios obuolių sultys - ar tai jau alkoholis?
Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#309328 Niekada negeriu alkoholio su vaistais. Vieną kartą pabandžiau, tai visas kojas ir protą atjunge. Ne dėkui, siaubingas jausmas. Buvo visos tos šventės, bet nepaėmiau nė lašo. Jei jau gydytis, tai gydytis, koks tikslas alkoholį vartot, jei nuoširdžiai norite pasveikti :)
Parašėnemoku
Coca-Cola rašė:Dėl kokių priežasčių negalima vartoti alkoholio geriant vaistus?

Ir be antidepresantų negalima alkoholio, nes jis yra depresantas, o to jau sergant depresija mažiausiai reikia.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#310028 As per naujus metus nuo 3 tauriu sampano pasigeriau bet uz tai skaudziai sumokejau vemiau kita diena koki 20 kartu :bloga galvojau kad zarnas isvemsiu tai nepatarciau del keliu valandu atsipalaidavimo tiek aukotis :da man asmeniskai AD ir alkoholis nesiderina
Parašė anonimas123
#321955 Sveiki. Vartoju antidepresantus jau apie mėnesį, savijauta po biškį taisos. Bet vis dar sunku grįžti į normalų gyvenimą. Ką patartumėt sakyti žmonėms kitiems kodėl nevartoji alkoholio ir panašiai? Nes būsiu antrakursis tai visokių vakarėlių ir išėjimų bus. Tai vis tiek turbūt geriau eiti negu namie sėdėti. Bet vis tiek visi klaus ir panašiai. Nesakysi juk kad geri čia antidepresantus, ypač jaunimas nelabai suprantą tokius dalykus kol nesusiduria ...