enigma rašė:pasveiksti tuomet, kai tokios temos neatsidarai.
jop!
kada aš jaučiuos nuo jos pasveikęs?
kai tiesiog jaučiuosi beveik kas dieną linksmas
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
Ramu5 rašė:enigma rašė:pasveiksti tuomet, kai tokios temos neatsidarai.
jop!
kada aš jaučiuos nuo jos pasveikęs?
kai tiesiog jaučiuosi beveik kas dieną linksmas
Ramu5 rašė:manau, kad čia bipoliaras varo ne į tuos vartus.[switch your broken compass,nenori?] o enigma bandė nevykusiai padkaloti nemoku.
Aš dar nesidžiaugiu, nes per anksti džiaugtis, juk dar juos vartoju, švesiu tada, kai galutinai bus pasakyta, kad jų nebevartoju.
Katastrofa rašė:Pasveikimas yra labai realus dalykas. Juk ne paskutinė vėžio stadija, būna ir nuo to pasveiksta. P.S. Dar kokios dvi savaitės ir AD man bus nutraukti, gydžiausi 11 metų, žiūrėsim, kaip bus, bet jei stengsiuosi - bus gerai.
taip kiekviena diena save kankinu, bet galvoje tik ir sukasi mintys tai tas negerai, tai tas, tai kad kas atsitiks jei as nenudezinfekuosiu kazko, verkiu prasydama DIEVO kad pasiimtu mane, nes nenoriu gyventi, kad pavargau, bet vistiek ta pati darau
ledi rašė:ir as galvoju, ka tokio padariau, kad sitaiptaip kiekviena diena save kankinu, bet galvoje tik ir sukasi mintys tai tas negerai, tai tas, tai kad kas atsitiks jei as nenudezinfekuosiu kazko, verkiu prasydama DIEVO kad pasiimtu mane, nes nenoriu gyventi, kad pavargau, bet vistiek ta pati darau